Slikobajke

Slikobajke Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Slikobajke.pdf
ISBN
7028038721154

OPIS

Ova očaravajuća zbirka 8 klasičnih bajki u kojoj su ključne riječi zamijenjene ilustracijama kako bi potakle djecu na čitanje, prava je poslastica za prve čitatelje i važan dodatak svakoj dječjoj biblioteci. Jednostavan tekst i prekrasne ilustracije čine ovu knjigu savršenom za zajedničko uživanje djece i roditelja u čitanju. Bajke uključene u ovaj izbor su: Zlatokosa i tri medvjeda Pepeljuga Janko i čarobni grah Snjeguljica Crvenkapica Ružno pače Kolačić Matovilka. Čitati je važno, a što prije djeca steknu naviku i ljubav prema knjigama, to bolje. Ta će ljubav s vremenom samo rasti, a učinci se ne daju mjeriti ni s jednom drugom aktivnošću. Čitajući, osim što se odmaramo i zabavljamo, razvijamo vokabular, ali i empatiju. Čitajući bolje razumijemo svijet oko sebe i promjene koje na njega utječu. Čitajući produbljujemo razna znanja i razvijamo inteligenciju. Iza svakog uspješnog čovjeka stoji i velika biblioteka pročitanih knjiga. Ova je knjiga jedna od prvih važnih knjiga u toj biblioteci.

Velika knjiga mozgalica Looney Tunes . 89,00 kn.

Jednorozi i princeze: Čarobne priče / tekstovi: Claire Bertholet…(et al) ; ilustracije Cathy Delanssay…(et al) 19. Aladin / Walt ... Slikobajke Prevela Tanja Konforta.

POVEZANE KNJIGE