Slikopriče 10. izdanje

Slikopriče 10. izdanje - Horvat-Vukelja, Željka | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Horvat-Vukelja, Željka
DIMENZIJA
6,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Slikopriče 10. izdanje.pdf
ISBN
9077684696544

OPIS

Slikovnica sadrži 14 kratkih priča ispripovijedanih kombinacijom sličica i napisanih riječi, koje govore o temama bliskim djeci. Slikopriče su namijenjene malim čitateljima kao poticaj u bržem i lakšem svladavanju čitanja, te razvijanju ljubavi prema samostalnom čitanju.Ponajprije je namijenjena učenicima prvog razreda. Na početku slikovnice tekst je otisnut velikim tiskanim slovima, a pojedine riječi zamijenjene su crtežima. To djeci olakšava čitanje, a ujedno je i takvo “dekodiranje” teksta zabavno. Razvija samopouzdanje i smanjuje osjećaj neuspjeha. Posljednje priče (ima ih ukupno četrnaest) otisnute su malim tiskanim slovima. Nakon svake priče, slijede popratni zadaci, pitanja ili pismene vježbe.Ilustrirala Sanja Pribić.

Popust se ne odnosi na udžbenike, igraće konzole, SelectBox artikle, darovne kartice i bonove. Slikovnica za uvježbavanje čitanja Slikovnica sadrzi 14 kratkih priča ispripovijedanih kombinacijom sličca i napisanih riječi, koje govore o temama bliskim djeci. Slikopriče su namijenjene malim čitateljima kao poticaj u bržem i lakšem savladavanju čitanja, te razvijanju ljubavi prema samostalnom čitanju.

c razreda splitske Osnovne škole Pojišan što su na kraju najneobičnije, a njihove prve, školske godine promovirali su svoju zajedničku slikopriču pod nazivom ... - 10 zadataka - Obrađeno je 48 riječi, ali moguće je više kombinacija, od kojih se pri svakom novom pokretanju odabire 10 slučajnim odabirom i redoslijedom 10. Slikopriče Vježba za razvoj čitanja s razumijevanjem - na ekranu se pojavljuje slikopriča koju treba pročitati.

POVEZANE KNJIGE