Snjegović

Snjegović - Nesbo, Jo | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nesbo, Jo
DIMENZIJA
10,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Snjegović.pdf
ISBN
7629195082349

OPIS

Jedne noći, nakon što je pao prvi snijeg, dječak po imenu Jonas se budi i otkriva da mu je majka nestala. Od nje je ostao samo jedan trag: ružičasti šal koji joj je on poklonio za Božić, a sad ga nosi snjegović koji se ranije tog dana neobjašnjivo pojavio u njihovom dvorištu. Inspektor Harry Hole sumnja u vezu između nestale žene i sumnjivog pisma koje je primio. Slučaj se produbljuje kada se pojavi obrazac: tijekom proteklog desetljeća nestalo je jedanaest žena – sve na dan prvog snijega. No, to je ubojica koji stvara svoja vlastita pravila… I on će izmijeniti vlastite obrasce samo da bi igra bila zanimljiva, sve više uvlačeći Harryja u svoju mrežu.

b) Poštuj tuđi trud. c) Glavu nemaš samo za frizuru.

Ponekad se snjegović radi tako što se snijeg samo gomila u vis. Kugle za snjegovića se rade tako što se u rukama napravi gruda veličine srednje lopte, a onda se kotrlja po snijegu i tako raste do željene veličine. Snjegović - Napeta priča o lovu na serijskog ubojicu nastala prema bestseleru Joa Nesboa - Pogledajte video i opis za film Snjegović (The Snowman) Snjegović je knjiga nedokučiva kao snijeg, briljantan i apstraktan kao Beethovenovi kasni kvarteti i vrlo emocioalno i jedinstveno književno iskustvo.

POVEZANE KNJIGE