U posljednji tren

U posljednji tren - Brown, Sandra | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brown, Sandra
DIMENZIJA
5,38 MB
NAZIV DATOTEKE
U posljednji tren.pdf
ISBN
3252096198462

OPIS

Dawson Scott ugledni je novinar koji se nedavno vratio iz Afganistana. Ne uspijevajući ostaviti strahote koje je tamo proživio, izmučen je tjeskobom i nesanicom. No tada dobiva poziv od visokog izvora unutar FBI-a. Pojavili su se dokazi koji bi mogli baciti novo svjetlo na priču od prije četrdeset godina. Priču koja bi mogla biti najvažnija u Dawsonovoj karijeri. Dawson prati nestanak i moguće ubojstvo bivšeg marinca Jeremyja Wessona, sina dvaju terorista. Ulazeći sve dublje u slučaj shvaća da počinje gajiti osjećaje prema Wessonovoj bivšoj supruzi Ameliji i njezinim dvama sinovima. Ali kada je osoba bliska Ameliji pronađena mrtva, slučaj dobiva neočekivan zaokret – za brutalno ubojstvo osumnjičen je upravo Dawson. U borbi s vlastitim demonima, Dawson kreće u potragu za ozloglašenim kriminalcima… i otkriva potresnu tajnu koju je skrivao čitav život. „Suverena pripovjedačica koja pažljivo gradi i oblikuje priču tako da čitatelj ostaje prikovan od prve do posljednje stranice.“ – USA Today „Savršen triler nabijen preokretima i zapletima koji se izmjenjuju nemilosrdnom brzinom… jednom riječju – sjajno.“ – Providence Journal

Ne uspijevajući ostaviti strahote koje je tamo proživio, izmučen je tjeskobom i nesanicom. No tada dobiva poziv od visokog izvora unutar FBI-a.

Riječ je o Benu Daviesu, imenjaku i prezimenjaku Tottenhamova beka. Tako je u posljednji tren došlo do promjene rasporeda. U Španjolskoj reprezentaciji tako su morali napraviti promjene u rasporedu, a zasad nije poznato hoće li im se i kada Nadal pridružiti.

POVEZANE KNJIGE