Velika makrobiotička kuharica

Velika makrobiotička kuharica - Kushi, Aveline | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kushi, Aveline
DIMENZIJA
7,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Velika makrobiotička kuharica.pdf
ISBN
4984585085116

OPIS

Naučite kako spraviti smeđu rižu, miso juhu, jela s algama, deserte i druge prirodne namirnice i jela prema makrobiotičkim načelima. Kako izabrati najkvalitetnije cjelovite žitarice, mahunarke, povrće, ribu i plodove mora. Kako upotrijebiti energiju različitih namirnica za poboljšanje zdravstvenog stanja, kako koristiti namirnice prema godišnjim dobima, kako sastaviti jelovnik za svečane prilike itd. Osim što nudi velik broj slasnih, a ujedno uravnoteženih obroka, autorica govori o vlastitom životu i tradiciji u kojoj se sastaju dostojanstvo umjerenosti, ekologija, estetika u pristupu, te zdravlje pojedinca.

alga, mahunarki i slično wok - velika kineska duboka tava koja se koristi za prženje ili pirjanje na jačem plamenu Ipak, od svega je najvažniji izvor ... Recepti prikupljeni u ovoj knjizi rezultat su kontinuirane autoričine prakse u vlastitoj kuhinji i u kuhinji manjeg klupskog restorana, te usavršavanja na brojnim seminarima i radionicama kuhanja. Autorica je izabrala recepte s obzirom na jednostavnost, dostupnost namirnica i njihovu ljekovitost, odnosno, dijelom na prilagođenost našim domaćim gastronomskim navikama. Nakladnička kuća Mozaik knjiga jedna je od najvećih izdavača u Hrvatskoj te je prepoznata kao obiteljski nakladnik.

Za zdravlje, sklad i mir. Naučite kako pripremiti smeđu rižu, miso-juhu, jela s algama, deserte i druge prirodne namirnice i jela u suvremenoj kuhinji.

POVEZANE KNJIGE