Dječji pametni set za kuhanje

Dječji pametni set za kuhanje Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Dječji pametni set za kuhanje.pdf
ISBN
5261570559839

OPIS

Dječji pametni set za kuhanje sadrži kuharicu sa raznovrsnim receptima i plastične mjerice u raznim bojama koje pomažu u mjerenju potrebnih količina kod kuhanja. Svi recepti prikazani su grafički korak-po-korak kako bi djeca samostalno ili uz pomoć roditelja mogla spremati hranu. Set je prikladan za djecu od 6. godina nadalje.

Set uključuje pet lonaca s kvalitetnim staklenim poklopcima i tavu. Visokokvalitetno posuđe od nehrđajućeg čelika Cromargan s TransTherm dnom pogodno je za sve vrste štednjaka, uključujući i indukcijsku ploču.

Brojač koraka ugrađen. Dječji smart watch Wonlex - radi kao mobitel (pametni sat, model kao Myki) savršen je poklon za djecu! Omogućava nadgledanje i lociranje vašeg djeteta u svakom trenutku U bilo kojem trenutku možete nazvati svoje dijete ili ono vas preko ovog sata Pametan dječji sat sa zaslonom na dodir u boji, te mnoštvom korisnih i sigurnosnih funkcija. Upravljanje pomoću besplatne mobilne aplikacije SeTracker App.

POVEZANE KNJIGE