Izliječite svoju samoću

Izliječite svoju samoću - Chopich. Erika | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Chopich. Erika
DIMENZIJA
10,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Izliječite svoju samoću.pdf
ISBN
2688078485508

OPIS

Teorija o unutarnjem djetetu dugo je poznata psihologijska teorija, a Erika Chopich i Margaret Paul u svojoj knjizi praktičnim primjerima pokazuju kako se svatko može povezati sa svojim unutarnjim djetetom i prekinuti samodestruktivno ponašanje, osloboditi se straha i riješiti sukobe te graditi uspješne veze. Knjiga IZLIJEČITE SVOJU SAMOĆU opisuje proces samoiscjeljivanja kojim se možete služiti svaki dan kako biste uspostavili zdrav odnos između roditelja koji voli i voljenog unutarnjeg djeteta. Ova će vas knjiga naučiti kako:razumjeti podrijetlo pomanjkanja ljubavi prema sebirazumjeti vlastite osjećajeshvatiti što znači suočiti se sa strahom, osobito strahom od boli, i to prevladatinaučiti postavljati pitanja unutarnjem djetetupreispitati svoje strahove i pogrešna uvjerenjaučiti sa stvarnom djecom i s unutarnjim djetetomrazumjeti namjeru da se zaštitimo i namjeru da učimo, te kako se te namjere ogledaju u vezamarazumjeti ovisnost o ljubavi, vezama i romantici

Ova će vas knjiga naučiti kako: - razumjeti podrijetlo pomanjkanja ljubavi prema sebi - razumjeti vlastite osjećaje Knjiga IZLIJEČITE SVOJU SAMOĆU opisuje proces samoiscjeljivanja kojim se možete služiti svaki dan kako biste uspostavili zdrav odnos između roditelja koji voli i voljenog unutarnjeg djeteta. Prevodilac: Ljiljana Šćurić Knjiga IZLIJEČITE SVOJU SAMOĆU opisuje proces samoiscjeljivanja kojim se možete služiti svaki dan kako biste uspostavili zdrav odnos između roditelja koji voli i voljenog unutarnjeg djeteta.

Povezani proizvodi Izliječite svoju samoću Prirodno čovjekovo stanje je srce do vrha puno ljubavi i svjetlosti, tako puno da se iz njega sa svakim udisajem izlijevaju ljubav i svjetlost. Ali, ima nas toliko koji smo vrlo daleko od tog prirodnog stanja, tako daleko da osjećamo jedino prazninu u srcu. Izliječite svoju samoću book.

POVEZANE KNJIGE