Kapetan Gaćeša Ekstraslasna knjiga zabave i veselja

Kapetan Gaćeša Ekstraslasna knjiga zabave i veselja - Pilkey, Dav | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilkey, Dav
DIMENZIJA
3,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Kapetan Gaćeša Ekstraslasna knjiga zabave i veselja.pdf
ISBN
2641640975346

OPIS

Kapetan Gaćeša – Ekstraslasna knjiga zabave i veselja trinaesta je knjiga iz serije o Kapetanu Gaćeši. Neka su GAĆE s tobom! Pridružite se Darku i Marku i njihovom gumilasticnom junaku, Kapetanu Gaceši, zbog smijeha, igara i veselih psina! Ova će vam silna knjiga pokazati kako da nacrtate svoje miljenike, a i da pravite vlastite stripove. Reci će vam čak i kako da napravite vlastiti kesni Kin-o-prst! O autoru: Kapetan Gaćeša – Ekstraslasna knjiga zabave i veseljajoš je jedna uspješnica Dana Pilkeya, slavnog američkog ilustratora i spisatelja za djecu. Ovo mu je najpoznatija serija knjiga, koja je prevedena na više od 20 jezika, a prodana je u više od 70 milijuna primjeraka. Za Kapetana Gaćešu Pilkey je dobio nagradu Disney Adventures Kids’ Choice Awards.

O hude li babetine! Em nosi umjetno krzno iz Konjščinske, em joj je zurka strah i jeza Knjige hrvatskih i svjetskih autora u webshopu Begen, knjige i literatura za djecu i odrasle. Brza dostava knjiga u vaš dom. Kapetan Gaćeša i razorni revanš radioaktivnih robo-gaća deseta je knjiga o Kapetanu Gaćeši.

Naslov. Kapetan Gaćeša - ekstraslasna knjiga zabave i veselja / Dav Pilkey ; [preveo Predrag Raos].

POVEZANE KNJIGE