Kositreni vojnik

Kositreni vojnik Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Kositreni vojnik.pdf
ISBN
3250943793104

OPIS

Serija od 24 mini slikovnica koje će dijete rado sakupljati kao kolekciju. Praktičan format koji djeca lako drže u rukama. Bogate ilustracije i jednostavan, razumljiv tekst.

Hans Christian Andersen · Single · 2012 · 1 songs. Provided to YouTube by Croatia Records d.d.Postojani Kositreni Vojnik · Hans Christian AndersenKositreni Vojnik℗ Croatia RecordsReleased on: 2012-06-11Author... Kositreni vojnik - hrabri mali vojnik koji ustraje u svojoj ljubavi prema papirnatoj balerini. Različit je od svih ostalih vojnika zbog noge koja mu nedostaje, no to ga ne sprečava u namjeri da upozna balerinu koja stoji pred šarenim dvorcem.

I u vojnikovu životu. POSTOJANI KOSITRENI VOJNIK (Hans Christian Andersen) Neki dječak dobije za rođendan dvadeset i pet kositrenih vojnika. Svi su bili slični kao jaje jajetu, tek je jedan bio malo drugačiji: imao je samo jednu nogu. Kositreni vojnik lijepa je priča za djecu autora Hansa Christiana Andersena.

POVEZANE KNJIGE