Lav i Miš čarobne priče s poukom

Lav i Miš čarobne priče s poukom Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Lav i Miš čarobne priče s poukom.pdf
ISBN
8171492503360

OPIS

Nestašni je miš provodio vrijeme u igri i smišljanju šala. Jednom se prilikom igrao pokraj lava koji je spavao ispred svoje pećine. Njegova igra probudi lava koji se naljuti i uhvati miša. Što se tada dogodilo, pročitajte u ovoj uzbudljivoj Ezopovoj basni koja nosi važnu pouku za svakoga. Lav je bio umoran. On leže u hlad da se odmori i zaspa. Prolazeći tuda, miš odluči pretrčati preko lava. Međutim, lav se probudi i ščepa miša. – Je li, maleni ? Zar se ti, kraj toliko prostora, usuđuješ pretrčavati preko mojih leđa? Što ćemo sada, govori? – viknu lav. – Moćni lave – odgovori miš umiljato. – Pogriješio sam, priznajem. Molim te da mi oprostiš. Nikada više neću to učiniti, ovo je prvi i posljednji put. – Uostalom, pomisli: Kakva bi to slava bila za lava da ubije miša? Lav se nasmije i pusti miša živog i zdravog. Poslije nekoliko dana, lav se nesretno uhvati u jaku mrežu koju su postavili lovci. Nije se mogao izvući pa je rikao od jada i srdžbe. To je čuo miš. Odmah je dotrčao. Kada je ugledao svog dobrotvora u mreži, nije gubio vrijeme. Počeo je gristi užad i malo po malo načinio je dovoljno veliki otvor kroz koji se lav izvukao i tako spasio. – Kakve se čudne stvari događaju na ovom svijetu! – reče lav. – Ko bi ikad pomislio da i miš može spasiti lava od smrti!

... ČAROBNE SVJETILJKE - priče koje čitate svojem djetetu kako bi potaknuli mir, povjerenje i kreativnost.

- Kakve se čudne stvari događaju na ovom svijetu! - reče lav. - Ko bi ikad pomislio da i miš može spasiti lava od smrti! Tag: priče s poukom Veliko otkriće.

POVEZANE KNJIGE