Leptir u mrazu

Leptir u mrazu - Day,Sylvia | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Day,Sylvia
DIMENZIJA
9,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Leptir u mrazu.pdf
ISBN
4923754025067

OPIS

Nekoć nisam mogla ni zamisliti da ću se naći ovdje, ali sada sam se priviknula. U mjestu sam koje volim, u domu koji sam sama obnovila, provodim vrijeme s novim prijateljima koje obožavam i radim posao koji me ispunjava. Pomirila sam se s prošlošću i postavljam temelje za budućnost. A onda se u susjedstvo doseli Garrett Frost. Tvrdoglav je i napastan, sila prirode koja remeti savršen raspored mojega života. Prepoznajem duhove koji ga opsjedaju, muku koja ga progoni. Garrett bi uvijek bio opasan, ali ovako ranjen, još je opasniji. Bojim se da sam previše ranjiva za oluju koja bjesni u njemu, previše osjetljiva da bih preživjela bol koja ga šiba. A on je previše odlučan… i previše izazovan. No ponekad nada uzleti čak i iznad najledenije pustoši.

Prikazuje se jedan rezultat. Početna Proizvodi označeni "LEPTIR U MRAZU : Sylvia Day " Products search.

ISBN 978-953-8183-96-6 (meki uvez). Najčešće nedoumice roditelja u prvoj godini života bebe. 715.00 RSD 600.00 RSD sa PDV-om.

POVEZANE KNJIGE