Lovac na zečeve

Lovac na zečeve - Kepler, Lars | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kepler, Lars
DIMENZIJA
9,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Lovac na zečeve.pdf
ISBN
4371746650428

OPIS

Kad eskort-dama Sofia Stefansson stigne klijentu koji je spreman platiti pet puta više od uobičajene tarife, muči ju loš predosjećaj. Svejedno ostane, no sado-mazo seansa u bogatoj stockholmskoj četvrti krene po zlu, a Sofia postaje neželjeni svjedok ubojstva ministra vanjskih poslova. Ubojičino ponašanje prkosi svakoj logici, a policija je uvjerena da je riječ o terorističkoj prijetnji. Jedina osoba koja bi mogla spriječiti smrtonosni niz, bivši policijski inspektor Joona Linna, služi višegodišnju zatvorsku kaznu. Na premijerovu intervenciju pruža mu se prilika da zaradi ranije puštanje na slobodu, no ubilački pohod nastavlja se s nesmiljenom žestinom. Lovac na zečeve, šesti u nizu iz serijala o inspektoru Jooni Linni, punokrvni je triler s uistinu neočekivanim obratom. Bračni par Ahndoril, koji se skriva iza pseudonima Lars Kepler, ovim je romanom dokazao da nastavci mogu biti sve uzbudljiviji i nepredvidljiviji. Hipnotizirajuće! “Lars Kepler sinonim je za istinski vješto napisane trilere. To je koncentrirana, furiozna, zastrašujuće dobra zabava.” – Berlingske (Danska) “Vještina autora je tolika da joj se jednostavno morate predati: počinju u punoj brzini, a zatim još više ubrzavaju, baš kao što lovac na zečeve proganja svoje žrtve.” – Dagens Nyheter (Švedska) “Ovo nisu knjige za one slaba srca. Kepler virtuozno niže scene pune napetosti.” – New York Times “Lars Kepler, odnosno Alexandra i Alexander Ahndoril, pišu romane nalik na scenarije, s kratkim poglavljima i brzom izmjenom scena. Zbog toga je ovu šestu knjigu o Jooni Linni gotovo nemoguće ispustiti iz ruku.” – Nordjyske Stiftstidene (Danska) “Kombinirajući tradicionalni krimić s intenzitetom trilera koji ostavlja bez daha, autori su stvorili uspješnu formulu međunarodnog kalibra. Majstori su kad treba ubaciti jezu u naizgled bezopasne situacije. Pravi užitak za prekaljene ljubitelje krimiromana.” – Verdens Gang(Norveška)

četkanjem terena i pogonom i prigonom. Društveni lov se primenjuje na očišćenim terenima i to kao : kružni lov ... Lovac na zečeve je odlična knjiga autora Lars Kepler.

Devetnaest minuta kasnije, više vas nema.Deset malih zeka, svi u belom,pokušali su da uzlete na nebo na zmaju.Kanap na zmaju se prekinuo,i sve su zeke pale,umesto na nebo, otišli su u...Noć tek što je pala kada je Sofija ušla u ... 'Lovac na zečeve', šesti u nizu iz serijala o inspektoru Jooni Linni, punokrvni je triler s uistinu neočekivanim obratom. Moderna vremena Pogledaj...

POVEZANE KNJIGE