Ne kopaj nos, Pinokio

Ne kopaj nos, Pinokio - Smallman,Steve | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Smallman,Steve
DIMENZIJA
8,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Ne kopaj nos, Pinokio.pdf
ISBN
6777083077359

OPIS

Pinokiju je stalno prst u nosu, a kad laže, nos mu raste! Može li mu prijatelj Cvrčak pomoći da se riješi te grozne navike? Nauči o važnosti higijene u ovoj urnebesnoj priči o šmrkljima!

Vila ga je ostavila da se muči neko vrijeme, a zatim pozove jato ptica drvodjelja koje su mu iskljucale nos kao što je bio i prije ... Pinokio i jedan od njegovih vlasnika. Kod nas je Pinokio sinonim za lažova, prevaranta, lošeg čovjeka, lupeža, društvenog zla, deponije i svega lišeg što po zemlji hoda.

Kad je, ipak, napokon rekao istinu, vila ga je oslobodila, ali ga je pri tom ovako upozorila: "Zapamti, Pinokio, zadnji put ti pomažem. Ako ne želiš biti dobar, ostat ćeš zauvijek od drveta!" Čvrsto odlučivši biti poslušan svom ocu, Pinokio sutradan krene u školu. Ne održi obećanje pa po njega stignu kunići- grobari, govoreći mu da mu je ostalo još malo života.

POVEZANE KNJIGE