Tijelo dom

Tijelo dom - Kaur, Rupi | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kaur, Rupi
DIMENZIJA
4,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Tijelo dom.pdf
ISBN
6090606247152

OPIS

Tijelo dom Knjiga koju su obožavatelji Rupi Kaur diljem svijeta dugo iščekivali, tijelo dom je intimno putovanje kroz misli i osjećaje koje vodi kroz prošlost, sadašnjost i moguću budućnost jednog bića. Lirsko putovanje kroz riječi i ilustracije predstavlja zbirku iskrenih, otvorenih razgovora što ih autorica vodi sa samom sobom, a koje toplim svjetlom obasjava obitelj i dom, mentalno zdravlje i depresiju, uloge muškarca i žene, ljubav i prihvaćanje. „Svaki put sam uzbuđena kad se spremam podijeliti novu zbirku sa svijetom”, kaže Rupi. „Ova je zbirka ljubavno pismo meni samoj – podsjetnik da svi moramo naći vremena napuniti zalihu ljubavi, prihvaćanja i zajedništva. Nikamo ne možemo stići sami. Potrebni smo jedni drugima. Zajedno možemo stvoriti bolji svijet.” Motivi istraživanja osobnosti i otkrivanja vlastitog ja Rupi je predstavila u svojem elegantnom, jednostavnom stilu i izlila na stranice zbirke. Tijelo dom obrađuje teme ljubavi, gubitka, traume, iscjeljenja, ženstvenosti i iseljeništva, kroz koje se provlači nit misli o samoprihvaćanju. „Rupi i ovoga puta nadahnjuje pjesmama i ilustracijama koje odišu iskrenošću, originalnošću, nadom i ljubavi. Tijelo dom dolazi u najboljem mogućem trenutku.” Kirsty Melville iz izdavačke kuće Andrew McMeel.

Rozalija smješten je u općini Petrijanec, naselju Družbincu, nedaleko od Varaždina (10 km), u blizini granice sa Slovenijom (7 km). Nalazi se usred sela, okružen prirodom, čistim zrakom i seoskim mirom.

Lirsko putovanje kroz riječi i ilustracije predstavlja zbir Nemate više artikala u košarici Ukupno (s PDV-om) 0,00 HRK Uključeni porezi 0,00 HRK Naša sposobnost da stanemo na noge nakon svake tuge nešto je najljepše što sam vidjela - riječi su autorice koja u svojoj poeziji progovara o univerzalnim temama s kojima se svi možemo poistovjetiti Prošlu godinu koja po brojnim aspektima nije bila idealna, barem sam završila s odličnom ... za svaku osobu koja. se probudi i krene prema suncu.

POVEZANE KNJIGE