Životinje-crtanje jednostavno i brzo

Životinje-crtanje jednostavno i brzo PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Životinje-crtanje jednostavno i brzo.pdf
ISBN
1698611300342

OPIS

Životinje crtanje jednostavno i brzo Jednostavnim koracima nacrtat ćeš prelijepe crteže: veselu mačku, snažnog lava, ljupku vjevericu i još puno toga. Knjiga sadrži više od 30 motiva različitihživotinja za precrtavanje. Osim toga, u knjizi ćeš pronaći 16 podloga koje možeš nadopuniti samostalno nacrtanim životinjama i obojiti po vlastitoj želji.

Uverite se i sami! Životinje Kao Doktori. Jedna kineska legenda priča o dvojici muškaraca koji su, tokom šetnje, nasred puta ugledali dve isprepletene zmije kako se žestoko bore. Brzo i bez pečenja: Fantastična torta sa bananama i Plazma keksom.

U svakom slučaju eksperiment traje, još Ali ako internet sutra nestane, mislim da bismo se svi vrlo brzo navikli na novu situaciju i pronašli... Tagovi :aktivnosti s decom, crtanje, crtanje za decu, crtanje životinja, ideje za crtanje, kako nacrtati životinje, šabloni za crtanje. Slični članci koji vas mogu zanimati: Besplatne porodične kreativne radionice "Na krilima mašte ... Hiljadama godina, životinje obilato koriste lekovite riznice prirode na takav način, da bi smo im mogli pozavideti.

POVEZANE KNJIGE