Geometrija božanske iskre

Geometrija božanske iskre - Alba, Serena | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Alba, Serena
DIMENZIJA
4,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Geometrija božanske iskre.pdf
ISBN
1821553847359

OPIS

Geometrija božanske iskre – I kako smo preživjeli roditeljsku ljubav Psihički vampirizam se već dosta često spominje u svakodnevnim razgovorima. Psiholozi o tome ne žele ništa znati. Oni imaju neke svoje razloge. Kad ljudi počnu puno govoriti o nečemu ja vjerujem da ta pojava zaslužuje pažnju stručnjaka. Pronašla sam tek nekoliko knjiga koje o tome nešto govore. Jedna od najboljih je Psihički vampirizam Joe H. Slate koju citiram u današnjem postu. To je bila osnova od koje sam krenula u svojoj knjizi Geometrija božanske iskre. Moje istraživanje me odvelo puno dalje u shvaćanju pojave psihičkog vampirizma, došla sam do jednostavnog i djelotvornog načina kako svatko za sebe može riješiti taj problem, jer se tiče svakog od nas. I došla sam do najdublje spoznaje o prirodi čovjeka, a to je spoznaja prirode LJUDSKE ENERGIJE. Ako ispravno shvatite negativnost, zlo – izići ćete jači iz tog procesa. Naše su bake govorile ako te bolest ne ubije, ojačat će te.

Mi, ljudi, pomoću božanske iskre STVARAMO - ENERGIJU. Tu formulu sam emipirijski istražila i dokazala.

Termin "BOŽANSKA ISKRA" se koristi u različitim duhovnim, mističnim i ... Geometrija božanske iskre. Ovo je diskusija na temu Geometrija božanske iskre u podforumu Ljudski mozak Sklon sam misliti da je autorica knjige u mnogočemu u pravu.

POVEZANE KNJIGE