I ponovno, ljubav

I ponovno, ljubav - Lessing, Doris | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lessing, Doris
DIMENZIJA
3,49 MB
NAZIV DATOTEKE
I ponovno, ljubav.pdf
ISBN
7664388198006

OPIS

I ponovno, ljubav je roman koji s neodoljivom strašću istražuje prirodu i porijeklo ljubavi i njene nesmiljene sposobnosti da nas preplavi i iznenadi. Kombinacija autoričine strastvene uključenosti i sposobnosti da se odmakne i sagleda ono što se zbiva, ili će se zbiti, nešto je što ne nalazimo ni kod jednog romanopisca današnjice, osim možda Saula Bellowa, i pokojnog Anthonyja Burgessa.

Ova ljubav na čudesan način opet me pronašla i ponovno nas spojila. Valjda to onda mora biti ljubav - izjvila je pjevačica koja trenutno radi na novom albumu koji bi trebao izaći u rujnu. Bivša pop zvijezda, a danas glumica Billie Piper (38), otkrila je slučajno u intervjuu za britansko izdanje časopisa Elle, objavljenom u četvrtak, kako su Kylie Minogue (52) i njezin dečko Paul Solomonos (46), šef časopisa GQ, zaručeni..

Pogledaj sve » Mali priručnik za ... Ponovno ljubav. U jednoj nepromišljenoj noći život Camille Jameson zauvijek se promijenio: visok, privlačan neznanac, romantična večer - i kajanja dovoljno za cijeli život.

POVEZANE KNJIGE