Miro i Mara: Vrtić

Miro i Mara: Vrtić - Mlinarec, Robert | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mlinarec, Robert
DIMENZIJA
9,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Miro i Mara: Vrtić.pdf
ISBN
6691467172238

OPIS

Davor Šunk (idejno rješenje i ilustracije) Robert Mlinarec (tekst) Autorske slikovnice domaćih autora, dizajnera i ilustratora za naše najmlađe čitatelje! Ove edukativne i zabavno ilustrirane kratke priče čija je svrha poticati obiteljske, moralne i društvene vrijednosti, ljubav, međuljudsku solidarnost, plemenitost i lijepo ponašanje, prate Miru i Maru te Mudrića i njihove raznolike dogodovštine. Jednostavan tekst, prikladan i za najmlađe čitatelje, popraćen je ilustracijama. Životne teme prikazane su kroz zanimljive, vesele i interaktivne priče te suvremene, živahne i dopadljive ilustracije koje će djecu, ali i njihove roditelje, zabaviti i razveseliti.

01 ožujka 2021; OTVORENE TERASE KAFIĆA - Gušti kave na štekatu. 01 ožujka 2021 86 V.B.Z Miro i Mara: Miro ide u vrtić Robert Mlinarec Davor Šunk 87 V.B.Z Miro i Mara: Proljeće Robert Mlinarec Davor Šunk 88 V.B.Z Zrak, voda...

Početna ›› ; Do 10.00 KM ›› ; Miro i Mara - Miro ide u vrtić Knjiga: Miro i Mara - Miro ide u vrtić, pisac: Davor Šunk, Robert Mlinarec, Dječije knjige, Kreativna igra, Do 10.00 KM, Tuzla, 9 KM, Izdavač: VBZ, strana: 12 ... Ruksaci za vrtić; Pribor za crtanje; Dječji pribor za jelo; Vozila za djecu; Kasice; Robotika; Oprema za bebe. Oprema za bebe; Pelene; Igračke za bebe; Bebina soba; Dječja kolica; Autosjedalice; Hranilice ležaljke i njihalice; Nosiljke za bebe; Oprema za dojenje; Hranjenje; Dude varalice; Zdravlje i higijena bebe; Zaštita i sigurnost beba ... • Miro i Mara, sve iz serije, R.

POVEZANE KNJIGE