Njemu baš i nije stalo

Njemu baš i nije stalo - Behrendt, Greg | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Behrendt, Greg
DIMENZIJA
8,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Njemu baš i nije stalo.pdf
ISBN
1834249647657

OPIS

Pet riječi koje će vam zauvijek promijeniti život… Ova knjiga trebala bi se nalaziti na noćnom ormariću svake žene!Oprah Winfrey ”Njemu baš i nije stalo” provokativna je i iznimno zabavna knjiga autora Grega Behrendta i Liz Tuccillo, poznatih američkih scenarista i dvojca koji je sudjelovao u stvaranju scenarija popularne serije Seks i grad. Ova knjiga, utemeljena na jednoj epizodi poznate serije, odmah po objavljivanju postala je izdavačka senzacija u SAD-u i cijelom svijetu, a njemu baš i nije stalo novootkriveni koncept kojim su se počeli baviti mediji diljem svijeta analizirajući živote mladih, modernih, zaposlenih, uspješnih, ali pri tom nezadovoljnih u vezama ili pak single žena. Liz i Greg podučavaju sve te žene kako mogu zaključiti da određenom muškarcu jednostavno nije dovoljno stalo do njih i prestanu gubiti vrijeme na traženje opravdanja za nezadovoljavajući odnos u kojem se nalaze. Jezično razigran i neobično duhovit, ovaj takozvani priručnik objašnjava tipične obrasce muškog ponašanja i načine ženskog reagiranja na iste, suptilno ironizirajući ženske priručnike koji savjetuju kako pronaći i zadržati ljubav svog života. Autori poručuju: Zaboravite sve knjige o samopomoći. Rješenje je jednostavno i jednoznačno. Ako je muškarac uistinu zainteresiran za vas, naći će vremena da vam se posveti i usreći vas pa makar sutradan preuzimao dužnost predsjednika SAD-a. U protivnom, prihvatite mogućnost da njemu baš i nije stalo do vas i krenite dalje sa svojim životom. Istina koja će vam pomoći da bolje shvatite muškarce. BESTSELER #1 NEW YORK TIMESA. U Americi je postalo teže naći primjerak knjige ‘Njemu baš i nije stalo’ nego poštenog dečka. The Sunday Times Prema ovom bestseleru snimljen je i istoimeni filmski hit s impresivnom glumačkom postavom.

Kada se nekom siđaš, tada ta osoba želi o tebi, tvojim ambicijama, tvojim apetitima, ciljevima, o onom što te vesesli, što te rastužuje, želi znati sve ... Zato govori istinu, čak i kada to nije lako. 4.

The Sunday Times Film 'Njemu baš i nije stalo' donosi priče o skupini međusobno povezanih osoba i njihovim vezama koje sežu od plitkih izlaženja do dubokih i mutnih bračnih voda. Još otkada je imala pet godina, Gigi su uvijek govorili da će vrlo lako prepoznati koji je dečko zainteresiran za nju. Možeš moliti, biti slatka, možeš se duriti, možeš se praviti da te ne zanima, ali moraš se pomiriti - za vezu je potrebno dvoje.

POVEZANE KNJIGE