Nove Slikopriče Slikorječnik s naljepnicama

Nove Slikopriče Slikorječnik s naljepnicama - Horvat-Vukelja, Željka | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Horvat-Vukelja, Željka
DIMENZIJA
3,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Nove Slikopriče Slikorječnik s naljepnicama.pdf
ISBN
7690646172768

OPIS

Nove slikopriče slikorječnik zbirka je od 25 slikopriča kojima se želi potaknuti djecu da čitaju, razmišljaju i razgovaraju o onome što su pročitala. Djeca mogu nakon svake pročitane priče slagati svoj slikorječnik. Uz dobru zabavu i ponešto truda, bit će to i korisna motorička vježba te prvo iskustvo s traženjem riječi u rječniku. Nove slikopriče slikorječnik koristit će ne samo svakom učeniku nego i predškolcima. Mogu se preporučiti djeci koja žive izvan Hrvatske te malim strancima koji trenutačno borave u Hrvatskoj i ovdje pohađaju školu ili vrtić. KORISNICI Djeca starije predškolske dobi i učenici od 1. do 3. razreda osnovne škole; učenici s teškoćama u usvajanju čitanja i pisanja; učenici koji u inozemstvu pohađaju hrvatske škole; djeca-stranci koji žive u Hrvatskoj i trebaju naučiti hrvatski kao strani jezik. Ilustratorica: Sanja Pribić

slikovnica - lektira. Pročitaj više. Nove slikopriče + slikorječnik zbirka je od 25 slikopriča podijeljenih u šest poglavlja.

ISBN 9789530616516 087.5 +387 35 225 027. [email protected]

POVEZANE KNJIGE