Odmetnuta porota

Odmetnuta porota - Grisham, John | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grisham, John
DIMENZIJA
6,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Odmetnuta porota.pdf
ISBN
9239748940091

OPIS

Još samo treba izabrati porotnike i suđenje stoljeća može početi. S jedne strane, u pratnji osmorice najboljih odvjetnika Amerike je Celeste Wood, krhka udovica Jacoba Wooda, čovjeka čiji je život ugasnuo od raka pluća nakon gotovo trideset godina pušenja, s druge je strane tvrtka Pynex, jedna od četiri najveća svjetska proizvođača cigareta i devet najskupljih pravnika obrane. Još nikada dosad duhanska industrija nije izgubila parnicu protiv obitelji preminulih pušača, ali i nikada dosad nije bila suočena s tako opasnim protivnikom. Kako o ishodu ovog suđenja ovisi ishod drugih parnica koje su u pripremi, duhanska industrija neće štedjeti dolare kako bi izvojevala još jednu pobjedu. Multimilijunska odšteta je ulog u ovoj igri u kojoj su dopuštena sva sredstva. Između dvije sukobljene strane stoji porota od dvanaest građana o kojoj ovisi sve, a Nicholas Easter, mladi prodavač u kompjuter-shopu, nekadašnji student prava, samo je jedan od njih. Međutim, kako proces bude napredovao, postat će jasno i sucu i pravnicima obiju strana kako ova porota izmiče kontroli, kako ona sigurno nije kao sve ostale, jer se nešto potpuno neobično i neočekivano zbiva u sobi za porotnike! Odmetnuta porota sedmi je uzastopni bestseller broj jedan najprodavanijeg pisca devedesetih – Johna Grishama. Pisan laganim, naoko ležernim stilom, uvest će vas u svijet sudnice gdje se vodi bespoštedna borba za profit, gdje visoki ideali i niski udarci idu ruku pod ruku, gdje je pravda bez poveza na očima.

u režiji Garyja Fledera.Temelji se na romanu Johna Grishama, a po žanru je pravosudni triler. Radnja se događa za vrijeme parnice u kojom tužitelji od velike korporacije za proizvodnju vatrenog oružja žele dobiti odštetu za smrt rodbine ubijene u masovnoj pucnjavi, a protagonisti su dvoje članova porote koji ishod parnice kradom ... II ODMETNUTA POROTA John Grisham ODMETNUTA POROTA John Grisham Još samo treba izabrali John Grisham: Odmetnuta porota.Još samo treba izabrati porotnike i suđenje stoljeća može početi.

Pisan laganim, naoko ležernim stilom, uvest će vas u svijet sudnice gdje se vodi bespoštedna borba za profit, gdje visoki ideali i niski udarci idu ruku pod ruku, gdje je pravda bez poveza na očima. Knjiga: Odmetnuta porota, pisac: John Grisham, Književnost, Romani, Krimi, Tuzla, 22 KM, Izdavač: Algoritam Zagreb, strana: 469, Latinica, Tvrdi uvez, Hrvatski ... Sudski triler o klasičnoj borbi dobra protiv zla, malih protiv velikih. No, je li zvjezdana glumačka postava dovoljna za uspjeh u, na prvi pogled, već ispričanoj priči? Odmetnuta porota Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE