Preživjeli

Preživjeli - Palahniuk, Chuck | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Palahniuk, Chuck
DIMENZIJA
6,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Preživjeli.pdf
ISBN
6200066259456

OPIS

Novi roman autora “Kluba boraca”.Premda djeluje kao glas iz budućnosti sa zbivanjima iz nekog zastrašujućeg vremena pred nama, ”Preživjeli” Chucka Palahniuka su roman koji je ozbiljno ukorijenjen u najaktualniju zbilju naše suvremenosti. Priča o Dvorniku Bransonu, jedinom preživjelom iz kršćanske samoubilačke sekte pravovjernih, ispričana je u unazadnom nizu poglavlja, ali njezina radnja napreduje neočekivanim prizorima i događajima koji izričito govore o današnjem svijetu. Masovni mediji i njihova moć, vjerski fanatizam i osobni usud, otmice aviona, pa čak i praktični savjeti o tome kako se, primjerice, čiste krhotine razbijene čaše, te pojmovnik još neizumljenih lijekova u tom čudnovatom kolopletu motiva izazivaju istodobno i smijeh, ali i mučan osjećaj postojanja u kontroliranu svijetu koji ne daje sigurnost. Premda znamo svršetak, ne znamo kako će do njega doći, a u tome je posebna draž Palahniukova pripovijedanja – mračno ozbiljna knjiga koja se čita kao triler koji začas i neočekivano skače iz vrta punog posađenog umjetnog cvijeća u jeziv prostor porno otpada.

Pilot epizoda 44 min. Nakon što u bombaškom napadu stradaju predsjednik i ostali visokorangirani političari, skromni član kabineta Tom Kirkman iznenada mora preuzeti vođenje ... Svi smo ponekad subjektivni ili nerealni i vidimo samo ono što želimo vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa AMERIČKA obalna straža spasila je troje kubanskih državljana s pustog otoka na Bahamima gdje su 33 dana živjeli od kokosovih oraha. Oculus Rift-S - preživjeli govore Trenutno najbolje HMD opcije su Reverb G2 i Quest 2. G2 je vrh za nekog tko igra iskljucivo simulacije i nije mu bitan standalone i WIFI aspekt Pričali smo sa Šmričaninom koji je preživio ledeni marš partizana s Matić poljane: 'Preživjeli smo pravi pakao…' Šokirala ga neobična mačka kod susjeda pa pozvao policiju.

POVEZANE KNJIGE