Umijeće prave sreće

Umijeće prave sreće - Blanton, Smiley | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blanton, Smiley
DIMENZIJA
6,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Umijeće prave sreće.pdf
ISBN
4645335702772

OPIS

UMIJEĆE PRAVE SREĆE – Vrata u novi životŽelite li doznati ključ istinske sreće? U napetom i užurbanom svijetu u kome je sve manje sigurnosti, sve nas je više koji se borimo s osjećajem praznine, nedostatkom svrhe, tjeskobom i depresijom. Norman Vincent Peale u suradnji sa Smileyjem Blantonom u ovoj zanimljivoj i korisnoj knjizi dijeli s nama mudrost i dugogodišnje iskustvo. Crpeći iz drevnih istina, duhovne mudrosti i otkrića moderne psihologije, Umijeće prave sreće nudi jasan i jednostavan način kako pronaći unutarnji mir, zadovoljstvo i stvarnu osobnu sreću. Pročitajte ovu knjigu i doznajte:Kako postići smirenost Kako se opustiti i obnoviti snagu radosti Kako ostati zdrav kad ste pod pritiskom Kako liječiti depresiju i tjeskobu Kako ostvariti uspješan brak Kako riješiti problem alkoholizma Kako naći utjehu i razumijevanje u tuzi.O autoru: Dr. Norman Vincent Peale, znameniti autor trideset četiriju knjiga, istaknut je motivacijski govornik, međunarodno poznat kao svećenik za svakoga. Utemeljitelj je religijsko-psihijatrijske klinike, Instituta za vjeru i zdravlje te časopisa Guideposts, koji ima više od četiri milijuna pretplatnika. Nadahnute poruke dr. Pealea objavljene su u knjigama, časopisima i novinama, a danas su dostupne i na DVD-ima. Njegova najpoznatija knjiga, Moć pozitivnog mišljenja, prodana je u više od 15 milijuna primjeraka i prevedena na četrdeset jezika.

U napetom i užurbanom svijetu u kome je sve manje sigurnosti, sve nas je više koji se borimo s osjećajem praznine, nedostatkom svrhe, tjeskobom i depr Proizvod Želite li pronaći ključ istinske sreće Zavirite u ovu sjajnu knjigu U napetom i užurbanom svijetu kojem je sve manje sigurnosti se više ljudi bori s osjećajem praznine nedostatkom svrhe tjeskobom depresijom Norman Vincent Peale suradnji sa Smileyjem Blantonom ovoj zanimljivoj korisnoj knjizi dijeli nama svoju mudrost dugogodišnje iskustvo Ovdje ćete doznati kako možete ... UMIJEĆE PRAVE SREĆE - Vrata u novi život. Želite li doznati ključ istinske sreće? U napetom i užurbanom svijetu u kome je sve manje sigurnosti, sve nas je više koji se borimo s osjećajem praznine, nedostatkom svrhe, tjeskobom i depresijom. Norman Vincent Peale: UMIJEĆE PRAVE SREĆE.

Koja je tajna prave sreće? Lijepe uspomene.Od čega su satkane naše uspomene? Zašto ponekad glazba, miris ili okus mogu prizvati nešto na što smo posve zaboravili? Knjižara Planetopija je nakladnička kuća koja objavljuje knjige s područja osobnog razvoja i holističkog pristupa zdravlju, prehrane, duhovnosti, ekologije. Naše su knjige i autori dobitnici brojnih priznanja i nagrada. Umijeće stvaranja uspomena je odlična knjiga autora Meik Wiking.

POVEZANE KNJIGE