Vjenčanje

Vjenčanje - Steel, Danielle | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Steel, Danielle
DIMENZIJA
12,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Vjenčanje.pdf
ISBN
7835569456997

OPIS

U četrdeset osmom bestseleru Danielle Steel, holivudsko vjenčanje omogućuje prikazivanje živahnog portreta istaknute obitelji čije su nade i strahovi stvarni kao i naši vlastiti.Simon Steinberg i Blaire Scott ubrajaju se među najpoštovanije bračne parove Hollywooda. Simon je čuveni filmski producent, a Blaire, nagrađivana autorica televizijskih scenarija, nadrasla je holivudske klišeje te je desecima godina uspjela održati brak. Njihovo troje djece – Samantha, tinejdžerica i manekenka prepuna težnji, student medicine Scott i odvjetnica Allegra koja se bavi pravom u svijetu zabave uspješni su i sretni ljudi, ali se moraju suočiti s izazovima koji nas plaše i kad je riječ o našoj vlastitoj djeci. Kao odvjetnica zvijezda, dvadesetdevetogodišnja Allegra Steinberg navikla je svoje slavne klijente voditi kroz njihove zamršene živote i ljubavi, pregovarati o njihovim ugovorima za snimanje filmova i odgovarati na telefonske pozive u svako doba dana i noći. Ali, budući da joj karijera oduzima velik dio vremena, Allegra se gotovo i ne posvećuje osobnim stvarima. Sve dok slučajni susret s njujorškim piscem ne okrene njezin život naopako. Iznenada počinje planirati vjenčanje u kući svojih roditelja na Bel Airu. S pripremama za rujansko vjenčanje, kaos poslova koje treba obaviti u posljednjem trenutku, iznenađujuće objave i sve veća napetost iz svakoga od njih izvlače i ono najbolje i ono najgore. Ali, dok se parovi svakog naraštaja obitelji Steinberg bore s prekršenim zavjetima i pronalaze nove nade, otkriva se stvarno značenje Allegrina vjenčanja. Za nevjestu je svadbena svečanost most između vlastite prošlosti i budućnosti. Za njezine je roditelje podsjetnik na poveznicu koja ih sve drži na okupu. A za obje obitelji to je prilika za pomirenje, opraštanje i stvaranje novih nada za budućnost, što vjenčanje vrlo često predstavlja i nama ostalima. U ovom privlačnom prikazu stvarnih ljudi u nestvarnom svijetu, Danielle Steel koristi se Hollywoodom kao pozadinom koja otkriva snove, strahove i očekivanja povezana uz svečanost što sjedinjuje sve nas – od filmskih zvijezda, odavna vjenčanih parova do nervoznih tinejdžera – te zauvijek mijenja živote stvarnih ljudi, žena i obitelji… ‘Vjenčanje.

Nas je posebno oduševilo vjenčanje švedskog princa Carl Philipa i uspješnog modela Sofie Hellqvist.… Pronađite besplatne predloške za vjenčanje koji će vam pomoći da isplanirate savršeno vjenčanje. Preuzmite predloške sustava Office za proračune, planere, pozivnice, popise gostiju, kartice s rasporedom sjedenja i još mnogo toga. Kratke čestitke za vjenčanje - Sretnu plovidbu bračnom lukom uz uvijek povoljan vjetar u leđa.

Preuzmite predloške sustava Office za proračune, planere, pozivnice, popise gostiju, kartice s rasporedom sjedenja i još mnogo toga. Kratke čestitke za vjenčanje - Sretnu plovidbu bračnom lukom uz uvijek povoljan vjetar u leđa. - Neka vam ljubavi nikad ne nedostaje.

POVEZANE KNJIGE