Žensko tijelo, ženska mudrost

Žensko tijelo, ženska mudrost - Northrup, Christiane dr. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Northrup, Christiane dr.
DIMENZIJA
11,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Žensko tijelo, ženska mudrost.pdf
ISBN
3908145879960

OPIS

Stvaranje tjelesnog i emocionalnog zdravlja.S pravom možemo reći da je ova knjiga biblija ženskog zdravlja. Ona budi iscjeljenje, samopoštovanje i razumijevanje na najdubljim razinama i pomaže nam da se oslobodimo strahova uzrokovanih pogrešnim predodžbama.Dr. Northrup ukazuje na istinsko iscjeljenje: povezivanje tjelesnog i duhovnog, psihe i some u skladnu cjelinu. U tome nas treba voditi unutarnji glas i mudrost tijela koju medicina, nažalost, sustavno zanemaruje.

Christiane Northrup. Format: 23 x 16; ISBN: 978-953-257-110-3; ...

+385 (0)1 4883 544. Poručujte željene knjige putem sajta www.leo.rs ili nas posećujte direktno u Patrijarhalno društvo i programiranje koje opisujem u svojoj knjizi "Žensko tijelo, ženska mudrost" povezano je s time kako mislite o svom tijelu i brinete se o sebi. Kada kažem patrijarhalno društvo i programiranje, mislim na vjerovanje da su muški načini bivanja (i činjenja) superiorni ženskim načinima bivanja (i činjenja). Christiane Northrup, dr.

POVEZANE KNJIGE