Deset vječnih pitanja

Deset vječnih pitanja - Sallis, Zoe | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sallis, Zoe
DIMENZIJA
5,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Deset vječnih pitanja.pdf
ISBN
8614598211629

OPIS

Slavne osobe odgovaraju na deset najbitnijih životnih pitanja.Deset vječnih pitanja uistinu je inspirativno djelo duhovnog izdavaštva koje istražuje ključna pitanja uma i duha. Zoë Sallis intervjuirala je jedinstvenu i raznoliku skupinu međunarodno poznatih osoba, od autora duhovnog bestselera Paula Coelha do rock zvijezde i sudionika kampanje za ukidanje dugova zemljama Trećega svijeta Bona Voxa; od dobitnika Nobelove nagrade za mir Nelsona Mandele do glumca Jacka Nicholsona. Deset vječnih pitanja Zoë Sallis te njezini vješti i pažljivi razgovori s mudrima i poznatima predstavljaju iznimno širok opseg iskustava i spoznaja za svakoga tko je u potrazi za vodstvom i mudrošću. Svaki sugovornik iznosi osobno mišljenje o pitanjima kao što su: Kako zamišljate Boga? Vjerujete li u život nakon života? Čemu vas je život dosad naučio? Zoë Sallis je navela sugovornike na spontane, anegdotske i osobne odgovore, a mnogi od njih odaju dugotrajnu i promišljenu potragu za smislom mnogih životnih zagonetki. Prevela: Radha Rojc Belčec

Ali, time pitanja koja je postavio ne gube na značaju i aktuelnosti, naprotiv! Odsustvo odgovora, koje je već sada izvjesno, samo će potvrditi da režim nema što da kaže, što da odgovori , a da ti odgovori budu smisleni, logični da su ... Često govorimo o pitanjima na razgovoru za posao međutim, postoje i ona važnija: pitanja koja će nas potaknuti da zavirimo duboko u sebe. Brightside donosi popis jednostavnih pitanja koja vam mogu pomoći da zavirite duboko u sebe i otkrijete što vam je doista važno, ali i da prikupite snagu za izazove koji su pred vama. Novinari CNN-a istražili su kojih je deset pitanja vezanih za zdravlje najviše zanimalo Amerikance u 2016.

Bilo kako bilo, ako vam vaš liječnik ne postavi ova pitanja, možete sami ponuditi informacije: Deset vječnih pitanja uistinu je inspirativno djelo duhovne literature koje istražuje ključna pitanja uma i duha. Zoe Sallis intervjuirala je jedinstvenu i raznoliku skupinu međunarodno poznatih osoba, od autora svjetskih bestselera Paula Coelha do rock zvijezde i sudionika kampanje za ukidanje dugova zemljama Trećega svije… Deset vječnih pitanja Zoe Sallis te njezini britki razgovori sa slavnim osobama predstavljaju iznimno širok opseg iskustava i spoznaja za svakoga tko je u potrazi za vodstvom i mudrošću.

POVEZANE KNJIGE