Kako pomoći kćeri da zavoli svoje tijelo

Kako pomoći kćeri da zavoli svoje tijelo - Lane Richardson B. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lane Richardson B.
DIMENZIJA
6,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako pomoći kćeri da zavoli svoje tijelo.pdf
ISBN
2189502713850

OPIS

Ova knjiga je izuzetno koristan vodič koji svojim savjetima pomaže djevojkama da prevladaju tjeskobu pri doživljavanju svojih tijela, kao i nadahnuti kulturni komentar društvenih pritisaka koji u dvadeset prvom stoljeću čine odrastanje u ženskom tijelu tako teškim i kompleksnim.Sjedi uspravno da ti se ne opusti trbuh. Mršavo je uvijek ‘in’. Mnogo si zgodnija kad se smiješ. Dečki vole cure s velikim grudima. Učinila bih sve da imam noge poput tvojih.Uz svakodnevno bombardiranje negativnim porukama – od pogrešno upućenih odraslih osoba, prijateljica i prijatelja, medija – kako naše kćeri mogu imati pozitivan odnos prema svome tijelu? Iako sami ne možete promijeniti društvo, postoje načini kojima ćete poduprijeti i ojačati osjećaj osobnosti u vaše kćeri. U ovoj knjizi dvije majke – jedna klinički psiholog, a druga nagrađivana novinarka – udružile su se kako bi roditeljima dale praktične ideje primjerene njihovim djevojčicama od rođenja do tinejdžerske dobi. Ove inicijative potiču roditelje da aktivno pomažu kćerima kako bi one stekle samopouzdanje, odnosile se prema tijelu s poštovanjem i ljubavlju te se pomirile sa svojom jedinstvenom tjelesnom građom tako da mogu uživati u osjećaju ženstvenosti i fizičke sposobnosti. Psihološki pronicav i zabavan za čitanje, ovaj će vam vodič pomoći odrediti novu generaciju zdravih djevojaka. Sada je najpogodnije vrijeme da pomognemo našim kćerima u razvoju da nauče voljeti svoja tijela.

2. Postanite svjesni mitova Primijetite li da preskače obroke ili da mnogo vremena provodi pred ogledalom proučavajući svoje tijelo, obratite se stručnoj osobi za pomoć.

Kad neko iz razreda kaže vašoj kćeri kako ima debele noge, morate razumjeti da je vaše dijete povrijeđeno. Pokušajte je uvjeriti u suprotno i kažite: Predivna si! Kako pomoći kćeri da zavoli svoje tijelo : 101 način Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE