Kako se zauvijek riješiti droge

Kako se zauvijek riješiti droge - Dorsman, Jerry | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dorsman, Jerry
DIMENZIJA
9,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako se zauvijek riješiti droge.pdf
ISBN
7718222926264

OPIS

Odvikavanje od droge jedna je od najljepših stvari koju možete učiniti za sebe i svoje voljene. Ali to također može biti najveći izazov vašeg života. Ova knjiga vam uistinu može pomoći i pokazati vam: – kako obuzdati žudnju za drogom, – kako ispraviti štetu koju su vam nanijele droge i kako uspostaviti kontrolu nad životom, – kako poduzeti ključne promjene u životu zbog kojih ćete se osjećati bolje. Jerry Dorsman vam pomaže da utvrdite najbolji pristup odvikavanja od bilo koje droge – od barbiturata i droga koje možete dobiti na recept do marihuane, kokaina i heroina. Uz pomoć niza vježbi samootkrivanja, radnih zadataka i kontrolnih popisa naučiti ćete kako odlučiti kada i kako želite prestati uzimati drogu, razraditi vlastiti plan odvikavanja te kako izabrati metode koje će biti djelotvorne u vašem slučaju.

Usisajte ladice u kuhinji, sve pukotine i radne plohe. Obrišite police bijelim octom.

Podijeli: Foto: Shutterstock Do danas vam ništa nije pomoglo? Dok će mentol bombon ili žvakaća guma riješiti kratkotrajno problem prije sastanka, ako se borite s ovim stanje već dugo vrijeme, moguće je da iza tog problema stoji jedan ... Hladniji dani najčešće su razdoblje u kojem s prvim naznakama zime, glodavci traže način kako se infiltrirati u naše tople, udobne domove. Minuta neopreznosti, sekunda nepažnje, ali i loša priprema za zimu, najčešći su razlozi da se vaš topli dom poveća za jednog ili dva nepozvana člana. Otkrivamo kako se zauvijek riješiti zatvora! Otkrivamo kako se zauvijek riješiti zatvora! Ime i prezime pošiljaoca: E-mail adresa primatelja: Pošalji.

POVEZANE KNJIGE