Ljubav izvan vremena

Ljubav izvan vremena - Moning, Karen Marie | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moning, Karen Marie
DIMENZIJA
5,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubav izvan vremena.pdf
ISBN
1554465252430

OPIS

JESTE li se ikada zapitali kako bi bilo živjeti u nekom drugom vremenu i na nekom drugom mjestu? Vjerujemo da jeste, a uskoro ćete imati prilike jednu verziju takve priče pročitati u knjizi Ljubav izvan vremena, koja je ujedno i prvi nastavak serijala Highlander, autorice Karen Marie Moning. Vilinske spletke, tvrdoglave žene i neodoljivi muškarci samo su dio priče koja će vam zapaliti maštu. Budući da želimo sve znati i imati prvi kako bismo svojim čitateljima omogućili da budu u skladu s najnovijim događanjima u svijetu knjiga, zamolili smo izdavača da nam pruži priliku premijerno predstaviti naslovnicu ove priče koja ima sve karakteristike budućeg hita. Roman izlazi sredinom srpnja, a dotad uživajte u pogledu na škotsku scenu (i mišiće protagonista, naravno). ”Prelijepi grof… Diljem kraljevstva zvali su ga Jastreb, a bio je legendarni ratnik na bojnome polju i neodoljivi osvajač u postelji. Nijedna ga žena nije mogla odbiti, ali nijedna mu žena nikad nije dotaknula srce – sve dok osvetoljubivi vilenjak iz suvremenoga Seattlea u srednjovjekovnu Škotsku nije doveo Adrienne. Zarobljena u vremenu koje nije njezino, previše smiona i otvorena, Adrienne je izazov kojem grubijan iz šesnaestog stoljeća ne može odoljeti. Natjerana na brak s Jastrebom, Adrienne se zaklela da će ga zauvijek mrziti – ali njegovo će se majstorsko udvaranje okrutno poigrati s njezinim namjerama. Zatočenica vremena… Na savršenim joj je usnama savršeno “ne” za zloglasnoga gospodara klana, ali Jastreb se zakleo da će mu ime izgovoriti glasom punim žudnje, moleći za strast koju se u njoj nadao probuditi. U osvajanju njezine ljubavi neće ga spriječiti ni prepreke vremena i prostora. Premda nije sigurna treba li slijediti svoje srce, Adrienneina suzdržljivost ne može nadjačati Jastrebovu odlučnost da je zadrži kraj sebe…” Dodatna pohvala iz medija (u slučaju da mi nismo uspjeli – što bi bilo nevjerojatno): “Čudesan zaplet . . . Romska zajednica i škotski misticizam s nevjerojatno lijepim škotskim krajolikom u pozadini… intrigantna priča. Pronicljiva i senzualna.” – Publishers Weekly “Ovo jedinstveno djelo o putovanju kroz vrijeme povezuje čuda paranormalnoga i spletkarski svijet vilenjaka u uzbudljivu i senzualnu romansu koju nećete htjeti ispustiti iz ruku. Uživat ćete u oštrim raspravama i eksplozivnoj seksualnoj napetosti između Adrienne i Jastreba, prepredenom Adamu i magičnoj auri koja okružuje cijelu priču. Karen Marie Moning već je ostavila trajan trag u romantičnom žanru.” – Romantic Times

Foto: Promo . POVIJESNI romani - zašto ih volimo čitati? Razlozi su brojni: povijest je puna zanimljivih događaja i savršenih scenarija za dobre priče, možemo nešto naučiti, udaljavamo se od sive svakodnevice.

Prva knjiga serijala Highlander. Jastreb je veoma poznat u kraljevstvu Škotske.

POVEZANE KNJIGE