Matematika za maturu, B program

Matematika za maturu, B program - Skočir, Vesna | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Skočir, Vesna
DIMENZIJA
4,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Matematika za maturu, B program.pdf
ISBN
4533416234593

OPIS

Matematika za maturu praktični vodič kroz program BPraktični vodič repetitorij je srednjoškolske matematike koji po svom opsegu pokriva gradivo B programa državne mature. U njemu se uz veliki broj detaljno riješenih zadataka nalaze i testovi koji predstavljaju simulaciju matematičkog dijela državne mature. Zadaci u priručniku metodički su razvrstani po cjelinama, pri čemu se posebno pazilo na postupnost, od lakših ka težima, i cjelovitost, tj. obuhvaćeni su svi karakteristični tipovi zadataka.

Nakon prijave mi ćemo vas kontaktirati u roku od 36h radi daljnjeg dogovora prema informacijama koje ste nam proslijedili u obrascu. Praktični vodič repetitorij je srednjoškolske matematike koji po svom opsegu pokriva gradivo B programa državne mature. U njemu se uz veliki broj detaljno riješenih zadataka nalaze i testovi koj... Nakon što pregledamo sve prijave i rezultate naših polaznika priprema za državnu maturu šk.

Matematika je jedan od tri glavna predmeta koja se polažu na maturi te stoga učenik može odabrati hoće li ju polagati na višoj ili nižoj razini. I za kraj ovo je ono što dobivate ako napravite mail i skinete si ovu kolekciju, ili pak učite sa interneta preko nje: Sakupljeno je jedno 8 Gigabyta skripta za Maturu, ako netko želi - slobodno pošaljite mail u inbox i dijelim preko GMAIL Drive-a (ili si preuzmite preko linka): Kolekcija uključuje: 1. Provedeni ispiti u ljetnom roku 2018./2019.: MAT T B 2 MATEMATIKA osnovna razina KNJIŽICA FORMULA MAT formule OSNOVNA.indd 1 17.1.2013 16:47:16 Matematika B razina Pripreme za nižu razinu mature iz Matematike. kn999.

POVEZANE KNJIGE