Navodnjavanje maslina i voćnjaka

Navodnjavanje maslina i voćnjaka - Družetić, Edo | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Družetić, Edo
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Navodnjavanje maslina i voćnjaka.pdf
ISBN
7585656383063

OPIS

ada težimo ostvarivanju nasada sa značajnim prinosom, nemoguće je postići rezultate bez navodnjavanja, jednog od osnovnih alata u uspješnoj proizvodnji maslina i voćaka. Navodnjavanjem možemo kontrolirati neujednačen godišnji prinos, cvatnju, zametanje i regulaciju veličine ploda, te osigurati sigurnu rodnost u idućoj godini. U ovom dragocjenom priručniku po cijeni od 29,90 kuna možete doznati sve o izboru, načinima i planiranju turnusa navodnjavanja. Prirodne osobine masline Rodnost i preduvjeti o kojima ona ovisi Uloga i potreba za vodom tijekom godine Čuvanje vlage u tlu Kretanje vode u prirodi Izbor načina navodnjavanja – osobine tla, kretanje vode u tlu, osobine klime, izvori vode, kvaliteta vode Načini navodnjavanja – gravitacijski način, lokalizirano navodnjavanje, rasprskavanje Fertirigacija Planiranje turnusa navodnjavanja – početak i obroci navodnjavanja, navodnjavanje kontroliranim hidrološkim stresom, interventno navodnjavanje Navodnjavanje voćaka

Sve što trebate za navodnjavanje brendova Gardena i Toro. Prskalice, raspršivači, crijeva, sustavi za kap na kap navodnjavanje, nastavci i puno drugoga..

Nemojte zaboraviti da je cijena gume jedan metar 1 kuna i 30 lipa, prskalica 0,60 lipa, a spojevi oko 1 do 2 kune po komadu, pa vrlo lako možete izračunati koliko će vas koštati ovaj sustav za navodnjavanje, a ... U priručniku "Navodnjavanje maslina i voćnjaka" možete doznati sve o izboru, načinima i planiranju turnusa navodnjavanja, o rodnosti i preduvjetima o kojima ona ovisi. Doznajte kakva je uloga i potreba za vodom tijekom godine, sve o izboru načina navodnjavanja, planiranje turnusa navodnjavanja, te mnogo drugoga. Navodnjavanje maslina i voćnjaka Edo Družetić Priručnik sadrži sve korisne informacije neophodne za uspešno i kvalitetno navodnjavanje maslinjaka i voćnjaka. U priručniku "Navodnjavanje maslina i voćnjaka" možete doznati sve o izboru, načinima i planiranju turnusa navodnjavanja, o rodnosti i preduvjetima o kojima ona ovisi.

POVEZANE KNJIGE