Orkestar priča priču – Labuđe jezero

Orkestar priča priču – Labuđe jezero - Courtney Tickle | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Courtney Tickle
DIMENZIJA
12,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Orkestar priča priču – Labuđe jezero.pdf
ISBN
2703790611603

OPIS

Ovo je priča o princu, princezi labudici i zlom čarobnjaku. Počinje na šumskoj čistini, negdje daleko, iza sedam mora i sedam gora. Princ Siegfried slavi 21. rođendan, zabavlja se s prijeteljima. Stiže njegova majka, kraljica i objašnjava da je već vrijeme da nađe ženu i počne se brinuti za kraljevstvo. A on samo razmišlja da ode nekamo daleko. Prepusti se priči, neka te obuzme čarolija Labuđeg jezera. Saznat ćeš kako će se princeza Odetta spasiti od strašne kletve kojom ju je zli čarobnjak zarobio u tijelo labudice. Očarat će te ples malenih labudova na jezeru. Upoznat ćeš Odiliju koja je Odetti slična kao blizanka, i na kraju otkriti kako se Odetta borila protiv zlog čarobnjaka i izborila svoju slobodu. Uzbudljiva priča na svakoj je stranici oživljena predivnim ilustracijama i originalnim glazbenim dionicama. Pritisnite notu i poslušajte, a na kraju knjige potražite sve glazbene ulomke s objašnjenjima i osnovnim glazbenim pojmovima. Upoznajte Petra Iljiča Čajkovskog, učite o glazbenim instrumentima i uživajte u predivnoj glazbi!

... ORKESTAR PRIČA PRIČU - LABUĐE JEZERO - Jessica Courtney Tickle. Ovo je priča o princu, princezi labudici i zlom čarobnjaku.

Kupi! Ritam zvukolik Lucija ... Orkestar priča priču: Labuđe jezero 135,00 kn . Količina.

POVEZANE KNJIGE