Specijalne električne instalacije

Specijalne električne instalacije - Jovanović | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jovanović
DIMENZIJA
3,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Specijalne električne instalacije.pdf
ISBN
4034027100675

OPIS

Ova knjiga predstavlja značajno proširenje prethodna dva izdanja knjige i namenjena je studentima, ali i širokom krugu inžinjera koji se bave oblašću projektovanja i izvođenja električnih instalacija.Oblasti obuhvaćene ovom knjigom su: struje kratkog spoja, samostalni i posebni izvori električne energije, električne instalacije na transportnim objektima, sistemi daljinskog upravljanja i nadzora, aspekti kvaliteta električne energije u električnim instalacijama i na kraju, zaštitne električne instalacije.NAPOMENA: srpski jezik, latinica

Broj časova aktivne nastave nedeljno tokom semestra/trimestra/godine Knjiga "Specijalne električne instalacije" predstavlja značajno proširenje prethodna Page 8/28. Download File PDF Elektricne Instalacije Knjigadva izdanja knjige i namenjena je studentima, ali i širokom krugu inžinjera koji se bave oblašću projektovanja i izvođenja električnih Specijalne instalacije.

Električne kable lahko v pvc ceveh tudi kadarkoli zamenjamo, če je potrebno. Pri polaganju pvc cevi in betoniranju je treba še posebej paziti na to, da niso nikjer potlačene ali poškodovane.

POVEZANE KNJIGE