Stakleni mač

Stakleni mač - Aveyard, Victoria | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Aveyard, Victoria
DIMENZIJA
9,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Stakleni mač.pdf
ISBN
3785920220432

OPIS

Krv Mare Barrow je crvena, ali njezina moć upravljanja munjom, pretvorila ju je u oružje kojeg se Srebrni kraljevski dvor silno želi domoći i upravljati njime. Novi mladi kralj Maven pokušava pronaći i osvetiti se Mare, no ona saznaje nešto ohrabrujuće: ona nije jedina od Crvenih koja ima posebne moći. Stoga kreće u misiju pronalaženja ostalih novostvorenih kako bi ih ujedinila u borbi protiv okrutnog kralja. Ubrzo Mare otkriva da su za borbu protiv Mavena potrebne mnoge žrtve, sa svih sukobljenih strana. Hoće li pokleknuti pod teretom svih života koje treba dati za ustanak ili će njeno srce otvrdnuti od tolikih varki i izdaja? Munjeviti drugi nastavak serije o grimiznoj kraljici donosi vrhunac borbe između sve jače pobunjeničke vojske i onih odanih kralju, te tjera Mare da se suoči s tamom koja sve više raste u njezinoj duši. “Napetost s visokim ulozima i naglim obratima čini ovaj roman uzbudljivim štivom i zapanjujućim nastavkom.” – ALA Booklist “Akcija od samog početka koja ne prestaje sve do posljednje stranice.” – SLJ Urednica: Danijela Žitković Rumbak Prijevod: Ana Katana

Novi mladi kralj Maven pokušava pronaći i osvetiti se Mare, no ona saznaje nešto ohrabrujuće: ona nije jedina od Crvenih koja ima posebne moći. STAKLENI MAČ - CRVENA KRALJICA II. 899,00 809,00 RSD o nama.

U tom pokušaju Yamin otac je ubijen, a majka oteta. Međutim, Yama bježi i preživljava s jednom jedinom mišlju: kad odraste vratit će se po stakleni mač i osvetiti roditelje. STAKLENI MAČ - CRVENA KRALJICA II.

POVEZANE KNJIGE