Veliko klupko emocija Što one znače

Veliko klupko emocija Što one znače PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Veliko klupko emocija Što one znače.pdf
ISBN
9249337583706

OPIS

Postoje dobre i ugodne emocije, kao što su sreća, iznenađenje i uzbuđenje, ali i one neugodne, kao što su tuga, ljutnja i frustracija. No jesi li znao da postoje i još mnoge druge emocije o kojima također možemo nešto naučiti? Što to znači osjećati se bezvoljno? Što znači biti plah? Dobro je znati kako se osjećamo da bismo znali što učiniti s emocijama kad se one pojave. Kad si sretan, uživaj u tome, a kad se osjećaš loše i neugodno, to vjerojatno znači da postoji neki problem koji trebaš riješiti. I bez obzira kako se osjećaš, tvoje emocije pripadaju tebi. Kako se osjećaš?

Nakon što su uzeli u obzir druge faktore koji su mogli utjecati na razvoj mozga znanstvenici su utvrdili da su ... Veliko zagađenje može utjecati na razvoj dječjeg mozga ... "Pitanje na koje još nismo odgovorili je znače li ti rezultati da se mozak ne razvija odgovarajuće ili znači da stanice mozga odumiru zbog izloženosti.

- Portal namijenjen alternativcima, praktičarima prirodne medicine, centrima, udrugama te korisnicima alternativnih usluga. Neki šire zarazu, drugi je 'pokupe' „Koliko je nečija emocija zarazna, ovisi o izražajnosti osobe koja tu emociju proživljava. Što je netko izražajniji u iskazivanju emocija, veći su izgledi da će okolina poprimiti isti izraz i doživjeti tu emociju", iznio je u istraživanju John Cacioppo, profesor psihijatrije sa Sveučilišta u Chicagu. što je „Veliko klupko emocija" autora Moore-Mallinosa i Mazalija.

POVEZANE KNJIGE