Vjenčanje s Buddhom

Vjenčanje s Buddhom - Hui, Wei | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hui, Wei
DIMENZIJA
9,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Vjenčanje s Buddhom.pdf
ISBN
6917049486195

OPIS

Novi roman autorice svjetskog bestselera Šangaj baby prodanog u više od 6 milijuna primjeraka.Vjenčanje s Buddhom, još jedna priča o žudnji i strastvenom životu, drugi je poluautobiografski roman kineske spisateljice Wei Hui i svojevrsni nastavak romana Šangaj baby, bestselera koji je svojedobno bio zabranjen u Kini zbog opscenosti. Kao i u romanu Šangaj baby, glavni lik je, uspješna mlada spisateljica Coco koja se iz Šanagaj seli u New York. Život će ju povesti putom ljubavi, žudnje i spiritualnog buđenja. Na Manhattanu će upoznati Mujua i oni će se upustiti u eksperimente istražujući vlastite žudnje u svakoj zamislivoj situaciji. No tu će vezu pokvariti glamurozni i nepodnošljivo privlačni Nick iz New Yorka. Uplevši se u ljubavni trokut Coco se vraća u Kinu, ali ne u Šangaj nego na rodni otočić Putu, gdje će naposljetku pronaći unutarnji mir. No po povratku u Šangaj, pronaći će je i Muju i Nick i Coco će još jednom pasti u ralje strast i to s dva muškarca. Nakon tih afera Coco otkriva da je trudna ali bez ikakve ideje tko bi mogao biti djetetov otac, Muju ili Nick.

Ne reci da nemamo ništa. Thien, Madeleine 179,00 kn.

60,00 kn Dodaj u košaricu. 1; 2; 3 ... Zhou Weihui nastavila je šokirati i svojim idućim romanom, "Vjenčanje s Buddhom", koji je u Kini morao biti cenzuriran i distribuiran pod drugim naslovom, te je zahvaljujući tome na Zapadu prihvaćena kao predstavnica nove kineske generacije, zahvaljujući čemu surađuje s vrhunskim novinama, od New York Timesa i Timea do Timesa i Le ... Sve te savjete može pročitati u specijalu 'Moje vjenčanje sa stilom' Muke s odabirom haljine i odjela riješite tako da pratite najnovije trendove s modnih pista ili pročitate kako odabrati najbolju vjenčanicu prema građi tijela te koja su trendi odjela za modernog mladoženju . Vjenčanje s Buddhom Wei Hui (2007) [Knjige] 29/10 (290%) Pričaj mi o njoj Baretić, Renato (2006) [Knjige] 29/7 (414.2%) Božanstvena kućanica Kinsella, Sophie (2006) [Knjige] 29/5 (580%) Šangaj baby Wei Hui (2003) [Knjige] 27/10 (270%) Polarna svjetlost Donnelly, Jennifer (2006) [Knjige] 27/7 (385.7%) MAS POINT d.o.o.

POVEZANE KNJIGE