Mrtvačka luka

Mrtvačka luka - Cornwell, Patricia | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cornwell, Patricia
DIMENZIJA
5,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Mrtvačka luka.pdf
ISBN
2672412058346

OPIS

Kay Scarpetta je na obuci u doverskoj Mrtvačkoj luci gdje usavršava umijeće ‘virtualne obdukcije’ – najnoviju proceduru koja bi uskoro mogla unaprijediti forenzičku znanost. Neće proći dugo, a nove vještine trebat će joj u praksi. Mladi muškarac srušio se mrtav, naizgled od srčanog udara, jezivo blizu njezinoj kući. Ali ujutro se u mrtvačnici pokazalo da je čovjek morao biti živ kada je zatvoren u vreću i zaključan u hladnjak. Kad revolucionarni 3D radiološki skenovi otkriju još šokantnije detalje o unutarnjim ozljedama kakve Scarpetta nikada nije vidjela, shvati kako je riječ o ubojstvu – i o lukavom, posebno okrutnom neprijatelju s kojim se mora suočiti. Sada se utrkuje s vremenom kako bi otkrila počinitelja prije nego što ponovno ubije. Ali vrijeme brzo izmiče.

Nakon dužeg čekanja imamo priliku nastaviti družiti se s briljantnom doktoricom Kay Scarpetta. U ovoj knjizi, njezinom osamnaestom ... Patricia Cornwell MRTVAČKA LUKA.

Ako volite pametne i klinički-hladne priče koje, osim detaljnih forenzičkih pojedinosti o slučaju, donose i (ne)zdravu dozu paranoje, na pravoj ste adresi. U romanu "Mrtvačka luka" autorica se vraća svojim počecima, piše ga u prvom licu jednine i tako svojoj junakinji ponovno daje zadatak da čitatelje vodi kroz priču. A ona nije nimalo jednostavna, ponovno su tu u sprezi vojni i civilni sektor, a ubojstva koja istražuje tim vrhunskih forenzičnih stručnjaka vode ih tragovima nekih od ... Patricia Cornwell - Mrtvačka luka S engleskoga prevela: Andrea Marić Nakladnik: 24 sata Zagreb 2018.

POVEZANE KNJIGE