Parižanke

Parižanke - Gabriel, Marius | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gabriel, Marius
DIMENZIJA
11,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Parižanke.pdf
ISBN
3205942524101

OPIS

Pariz 1940. Nacisti su okupirali grad i – hotel Ritz. Bogati, stari hotel, toliko voljen među pariškim građanima, sada prepun razmetnih vojnika, njihovih štićenika i ljubavnica. Posao sobarice u imućnom hotelu za Amerikanku Oliviju znači skrivanje svoje nacionalnosti, no kada se u hotel useli čovjek koji slovi kao Hitlerova desna ruka i uzme je za svoju ljubimicu, Olivia odlučuje svoj položaj iskoristiti kako bi pomogla Pokretu otpora – i približuje se Jacku, svom doušniku. Unutar hotela, slavna će dizajnerica Coco Chanel u novom režimu prepoznati potencijal za vlastitu dobrobit, dok će Arletty, jedna od najpoznatijih francuskih glumica, šokirati Francusku – i samu sebe – upuštajući se u zabranjenu vezu. Marius Gabriel autor kojeg je slavni ženski časopis Cosmopolitan opisao kao čovjeka koji će vas „primorati na čitanje sve dok vam ne zagori večera“, svoj autorski zanat kovao je tijekom studija na Sveučilištu Newcastle. Autor nekoliko povijesnih romana i bestselera. Rođen u Južnoafričkoj Republici, danas boravi dijelom u Londonu, a dijelom u Kairu. Otac je troje djece.

Na vrh. Uvjeti ... parižanke, pregled sadržaja tagiranih ovim tagom, tagirani članci, savjeti iz savjetovališta, korisničke grupe, video isječci, slike iz fotogalerija Traperice su za mnoge zaljubljenice u modu omiljeni komad, a Parižanke ih s lakoćom uklapaju u chic stajlinge koje bismo odmah iskopirali.

Točnije, o tri žene koje su se te 1940., kada su u jeku Drugog svjetskog rata Nijemci bez borbe ušli u Pariz, nacističkoj zvijeri oduprle svaka na svoj način. Bez roka trajanja 7 marama iz Stradivariusa koje će vas pretvoriti u chic Parižanku Izdavačka kuća koja svojim čitateljima omogućuje prijevode najboljih naslova. svjetske književne scene. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Parižanke autora Gabriel, Marius.

POVEZANE KNJIGE