Pravilo četvorice

Pravilo četvorice - Caldwell, Ian | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Caldwell, Ian
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Pravilo četvorice.pdf
ISBN
4169634826005

OPIS

Princeton, Veliki petak 1999. Večer uoči promocije dva su studenta nadomak rješenju tajne Hypnerotomachije Poliphili, renesansnog teksta koji već stoljećima zbunjuje znanstvenike: petsto godina stara tajna Hypnerotomachije samo što nije odgonetnuta. Dvojica prijatelja kopaju po bizarnom svijetu Hypnerotomachije, svijetu zaboravljene erudicije, neobičnih seksualnih apetita i stravičnog nasilja.Tom Sullivan, čiji je otac bio opsjednut Hypnerotomachijom, i Paul Harris, čija budućnost ovisi o njezinom tekstu, konačno su na pragu otkrivanja tajne koju knjiga skriva. No tek što počnu shvaćati veličinu otkrića do kojeg dolaze, princetonško sveučilište poljulja strašan događaj. Student koji je radio na istraživanju Hypnerotomachije ustrijeljen je u tihim hodnicima katedre za povijest. Tim ubojstvom započinje koloplet smrti i otkrića koji prisiljava Toma, Paula i njihova dva cimera da sudjeluju u drami koja okružuje knjigu čiji su moć i značenje dugo vremena krivo tumačeni. Bezvremenski intrigantna i krajnje maštovita, Pravilo četvorice je priča o mladiću na razmeđu između obećanja budućnosti i čari prošlosti kojeg pokreću prijateljstvo i ljubav. Ian Caldwell i Dustin Thomason napisali su savršenu kombinaciju romana odrastanja i kriminalističkog romana. Mudar, napet i strastven do posljednje stranice, roman ”Pravilo četvorice” promovirao je Caldwella i Thomasona u nova velika imena svjetske proze. Da su se Scott Fitzgerald, Umberto Eco i Dan Brown udružili i napisali roman, rezultat bi bio ‘Pravilo četvorice’. Nevjerojatno, briljantno postignuće – obavezno štivo. Nelson DeMille, autor Up Country i The General’s Daughter

U tom razdoblju bilo je 13 svjetskih prvaka. Tada dolazi do raskola i otad postoje dvojica prvaka: tzv. Pravilo, 2).

Pravilo koje vam danas dajemo nije samo plod ovih napora. PRAVILO ČETVORICE Ian Caldwell, Dustin Thomason tvrde korice dobro stanje +pt. Karta.

POVEZANE KNJIGE