Psi iz Rige/džepno

Psi iz Rige/džepno - Mankell,Henning | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mankell,Henning
DIMENZIJA
9,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Psi iz Rige/džepno.pdf
ISBN
1584900676939

OPIS

Psi iz Rige – džepno izdanje briljantan je kriminalistički roman slavnog švedskog pisca Henninga Mankella koji donosi drugi slučaj istražitelja Kurta Wallandera. Jednog hladnog dana u veljači na švedsku se obalu nasukao čamac za spašavanje. U njemu su ležala dvojica muškaraca, obojica mrtvi, obojica ubijeni, kako je utvrdio Kurt Wallander. Tragovi ga odvode u Rigu gdje upoznaje ženu imenom Baiba Liepa, suprugu ubijenoga policijskog službenika koji je previše znao o nedjelima u svojoj zemlji. Kad se Wallander zaljubi u Baibu, njegove srčane tegobe, stres izazvan poslom koji obavlja te briga za kćer Lindu u Stockholmu postaju sporedni. Ona mu pomaže u istrazi koja će ga duboko uvući u podlu zavjeru. On se neustrašivo bori za pravednost, dovodeći pritom vlastiti život nekoliko puta u opasnost… Roman Psi iz Rige prava je poslastica za ljubitelje prvorazrednih švedskih krimića.

Holmgren je navukao kapu na lice i izašao iz kormilarnice. Hladan vjetar ... Psi iz Rige - džepno izdanje briljantan je kriminalistički roman slavnog švedskog pisca Henninga Mankella koji donosi drugi slučaj istražitelja Kurta Wallander Psi iz Rige, Hrv.

Celotna ekipa Živalnik razmišlja in se trudi delati v smeri pomoči živalim. Vsaka žival si zasluži topel in ljubeč dom. Naslovnica / Članci označeni kao Psi iz Rige Novi slučaj istražitelja Kurta Wallandera iz pera najuspješnijeg švedskog pisca kriminalističkih romana svih vremena Osim po slavnom istražitelju Kurtu Wallanderu, Mankell je ugled stekao i po knjigama za djecu, te svom političkom angažmanu, posebno u Africi u kojoj je ča … Psi iz Rige Raspoloživost i cijena .

POVEZANE KNJIGE