Seks u ljubavnim vezama

Seks u ljubavnim vezama - Litvinoff, Sarah | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Litvinoff, Sarah
DIMENZIJA
9,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Seks u ljubavnim vezama.pdf
ISBN
6715932053612

OPIS

Ako stvarno volite neku osobu seks s njom je divan. Je li to točno? Nažalost, nije uvijek tako. Mnogi parovi i u dobroj ljubavnoj vezi imaju seksualnih problema koji se mogu kretati od ozbiljnih poteškoća do najobičnije dosade. U ovoj knjizi nalaze se praktični zadaci, testovi i teme koji vam razotkrivaju kako ste postali takva seksualna osoba kakva jeste – s jedinstvenim sklonostima i potrebama te stvarima koje vas u seksualnom životu odbijaju. U njoj se ukazuje na to kako iskoristiti stečene spoznaje da biste kreirali seksualni život upravo po mjeri vaše ljubavne veze

Je li to točno? Nažalost, nije uvijek tako. Mnogi parovi i u dobroj ljubavnoj vezi imaju seksualnih problema koji se mogu kretati od ozbiljnih poteškoća ... Devet vrlo čestih zabluda u ljubavnim vezama.

Kratki poljupci na rastanku, držanje za ruku i maženje na kauču takođe su bitni u ljubavnim odnosima. Kolege u ljubavnim vezama sigurno znaju o čemu pričamo. Kad ih tjeramo zbog rokova - shvatit će, ali što kad je seks u pitanju? Studentska soba za studenta nije samo spavaonica već i kuhinja, učionica te soba za zabavu i okupljanje, stoga je najbitnije razviti strpljenje i međusobnu toleranciju među cimerima. Potaknuti velikim brojem pisama u kojima tražite savjete vezane za ljubav, seks, veze i brak, odlučili smo pokrenuti novu tjednu kolumnu koju vodi Max, novi član našeg tima.

POVEZANE KNJIGE