U formi

U formi - Loehr, Jim | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Loehr, Jim
DIMENZIJA
6,73 MB
NAZIV DATOTEKE
U formi.pdf
ISBN
4378031917822

OPIS

Ovladavanje energijom, a ne vremenom ključ je učinkovitog djelovanja, zdravlja i sreće u poslovnom i osobnom životu. Život je niz kratkih utrka. Ritam kojim živimo je ubrzan, hitar i nemilosrdan.Mnogi se ljudi 24 sata na dan suočavaju s različitim zahtjevima. Uvijek se žurimo da bismo održali korak i u svaki dan pokušavamo zgurati što više obveza. Napeti smo kao strune, ali se polako slamamo. Upravljanje vremenom više nije funkcionalno rješenje. Kao što nam autori bestselera, Jim Loehr i Tony Schwartz, pokazuju u ovoj revolucionarnoj knjizi, energija je ključ održavanja uspješnog djelovanja, zdravlja, sreće i životne ravnoteže, a ne upravljanje vremenom. Broj sati u danu je određen, ali količina i kvaliteta energije koja nam je dostupna ničim nije ograničena. Ako to shvatite, posve će vam se promijeniti način života i moći ćete poboljšati svoj rad, otkloniti iscrpljenost i životu vratiti ravnotežu. Srž knjige U formi predstavlja sustav vježbi korporativni sportaš, kojega su autori razvijali tijekom dvadeset pet godina kako bi nekima od najboljih svjetskih sportaša pomogli da i pod jakim pritiskom konkurencije daju sve od sebe. Taj je program sada s velikim uspjehom prilagođen poslovnom i osobnom životu. Rezultat: moć koja mijenja život, moć koju imate kad ste U formi fizički prepuni energije, emocionalno povezani, umno/duševno usredotočeni, duhovno usklađeni. Prevela: Radha Rojc Belčec

19:25 A u kakvoj je formi i gdje bi se svrstao među dubrovačke političare kad su u pitanju fizička sprema, mišići i forma? "Malo me je ozljeda koljena vratila unazad po tom pitanju, ali kad ponovno dođem na stari ritam, što će biti vrlo brzo, mislim da sam, osim izdržljivosti, ako ne u najboljoj formi, a onda u samom vrhu po fizičkoj ... Barcelona i dalje ima problema s ozljedama, iako se polako diže u formi. Objavio.

Ovdje NE MOŽETE besplatno gledati filmove. U odličnoj je formi iako je u mirovini, pogledajte kako vježba. Video: Index Video/ViralHog .

POVEZANE KNJIGE