Uvez

Uvez - Collins, Bridget | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Collins, Bridget
DIMENZIJA
6,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Uvez.pdf
ISBN
8691622425455

OPIS

Zamislite moć da izbrišete tugu. Zamislite moć da zaboravite bol. Zamislite moć da sakrijete tajnu. Zauvijek… Emmett radi na polju kada mu pristigne pismo s pozivom da postane šegrt. Radit će uz Knjigovežu čije zanimanje pobuđuje strepnju, praznovjerje i predrasude. Naučit će ručno izrađivati prekrasne sveske, a u svaki će uvezati nešto posebno i izvanredno: uspomenu. Postoji li nešto što želite zaboraviti, pomoći će vam. Postoji li nešto što trebate izbrisati, izaći će vam u susret. Vaša prošlost bit će sigurno pohranjena u knjizi i nikada se nećete morati prisjetiti svoje tajne, ma koliko stravična bila. Niz za nizom knjiga – i uspomena jednoga dana Emmett dolazi do zapanjujućeg otkrića: knjige koja nosi njegovo ime. Bridget Collins studirala je glumu na Londonskoj akademiji glazbene i dramske umjetnosti po dobivanju diplome iz engleskoga jezika i književnosti na King’s Collegeu u Cambridgeu. Autorica je sedam priznatih romana za mlade i producentica dviju scenskih izvedbi. Uvez je njezino prvo djelo za odrasle.

Knjižni blok je obično sastavljen od knjižnih slogova od 16 stranica, koji su međusobno spojeni po sistemu arak u arak te je preko hrpta zašit sa niti. Kartoni za spiralni uvez A3 250gr. Šifra Opis Cijena s PDV Gotovina; 288563-05 : slonovača / KUT: 283,75 255,38: Dodaj u košaricu: FELLOWES A4 folije za uvez FELLOWES.

Broj listova za pojedine korice odnosi se na 80 gr papir, ali u korice se mogu uvezati različite vrste i debljine papira, kartoni, folije i sl. Transparentna folija za uvez 100/1. 11110D.

POVEZANE KNJIGE