Vremeplovom do mature pr.+komp.

Vremeplovom do mature pr.+komp. - Dujmović Markus, Dragica | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dujmović Markus, Dragica
DIMENZIJA
3,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Vremeplovom do mature pr.+komp..pdf
ISBN
3485903587307

OPIS

Priručnik za pripremu ispita na državnoj maturi iz hrvatskog jezika; KOMPLET-tiskani + digitalni. Pripremite se za uspješno polaganje ispita iz Hrvatskoga jezika na državnoj maturi i upišite željeni fakultet uz priručnik Vremeplovom do mature. Priručnik Vremeplovom do mature, autorskog tima predvođenog dr. sc. Dragicom Dujmović Markusi, pisan je za obje ispitne razine – višu i osnovnu, a sastavljen je od triju velikih cjelina. Prvim dvjema, Književnost i Hrvatski jezik, pripremite se za polaganje ispita, a trećom cjelinom – Školski esej služite se za pisanje školskoga eseja. Cjeline su istovremeno i povezane: pri pisanju školskoga eseja potrebni su vam književni sadržaji za analizu djela, a jezični sadržaji za pismeno izražavanje. Kako biste provjerili svoje znanje, nakon svake cjeline očekuje vas test sastavljen od 25 pitanja. Na taj ćete način brzo provjeriti usvojenost gradiva i kojim se sadržajima treba vratiti i naučiti ih. Na kraju priručnika nalazi se ogledni ispit od 80 pitanja, baš kao na državnoj maturi, kojim se provjerava usvojenost književnih i jezičnih sadržaja, a odgovori na pitanja nalaze se na kraju priručnika. Priručnik Vremeplovom do mature dostupan je u tiskanom i digitalnom izdanju, a može se naručiti i kao komplet.

Find more ways to say mature, along with related words, antonyms and example phrases at Thesaurus.com, the world's most trusted free thesaurus. PUTOVANJE VREMEPLOVOM! U „mračnome srednjem vijeku" pisali su ❤️ ljubavne pjesme posvećene damama. Naravno, oni su trubaduri.

Stari Egip}ani broj za brojeve sto hiljada su predstavljali crte`om krokodila, dok je kod Kineza taj isti broj ozna~avan crte`om {korpije. Vremeplovom do mature komplet. Uskoro u prodaji.

POVEZANE KNJIGE