Boje istine

Boje istine - Hannah, Kristin | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hannah, Kristin
DIMENZIJA
11,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Boje istine.pdf
ISBN
3326897000981

OPIS

Boje istine Odrastajući na obiteljskom ranču, sestre Grey čeznu za ljubavi svoga oca nakon smrti majke. Winona ima sanjarsku prirodu i višak kilograma i ona zna da nikad neće osvojiti očevo srce jer nema snagu i sposobnosti koje otac cijeni. Za razliku od nje, prelijepa najmlađa sestra Vivi Ann oličenje je dobre i uspješne kćeri. No, događaji koji će uslijediti nakon što Vivi Ann odluči poslušati svoje srce iznevjerivši na taj način očekivanja svojih najbližih, stavit će na kušnju sestrinsku ljubav i odanost, i cijelu obitelj uzdrmati do temelja.. Recenzije Prelijepa priča o ljubavi i mržnji, rivalstvu i pomirenju, oduševit će i najzahtjevnije čitatelje. Booklist Predivna obiteljska drama o tri sestre, njihovim ljubavima, usponima i padovima… Romantičan i potresan roman držat će vas u napetoj neizvjuesnosti do samoga kraja. People

lipnja održana je redovita mjesečna tribina na kojoj je (nakon već nekoliko sličnih priredaba) nastupio novinar i publicist Igor Vukić, koji je novom knjigom "Radni logor Jasenovac" izazvao u hrvatskoj javnosti dosad neviđene reakcije. Tribinu je, pred četrdesetak slušatelja, među kojima su bili […] Osvrt: Boje istine, Kristin Hannah ️ Prvo sam pročitala Ulicu krijesnica i jedva čekam nastavak.

Kristin Hannah je iznimno talentirana i uspješna američka spisateljica čiji romani obiteljsko-ljubavne tematike osvajaju srca čitatelja odmah po objavljivanju i svi su bestseleri New York Timesa. Živi i piše na relaciji Pacifički sjeverozapad - Havaji. Boje istine.

POVEZANE KNJIGE