Gljive – Priručnik za prepoznavanje

Gljive – Priručnik za prepoznavanje - Božac, Romano | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Božac, Romano
DIMENZIJA
3,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Gljive – Priručnik za prepoznavanje.pdf
ISBN
1566101700194

OPIS

Knjiga sadrži preko 100 vrhunskih fotografija gljiva ispod koje je legenda jestivosti, opis gljive, tanište, vrijeme berbe… ukratko sve ono što jedan gljivar treba znati. Plastificirane stranice koje se otvaraju u obliku lepeze (kao i naše Ljekovito bilje – priručnik za sakupljanje)

Brigitte Karch ... Gljive u Hrvatskoj su sažet priručnik za džepnu upotrebu i brzo prepoznavanje gljiva, a prednost mu je što opisuje gljive karakteristične za hrvatske krajeve. X Rasprodano GLJIVE Priručnik za prepoznavanje Urednik prof.

Ovaj Priručnik namijenjen je sakupljačima samoniklog ljekovitog bilja i gljiva. Sadrži informacije o izgledu, staništu, načinu sakupljanja i upotrebi 86 samoniklih biljaka i 10 jestivih gljiva. Knjigu "Gljive-priručnik za prepoznavanje " Romano Božac online kupite na stranicama Knjižare Ljevak .

POVEZANE KNJIGE