Gregov dnevnik 3 :Točka na i

Gregov dnevnik 3 :Točka na i - Kinney, Jeff | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kinney, Jeff
DIMENZIJA
4,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Gregov dnevnik 3 :Točka na i.pdf
ISBN
9441072740695

OPIS

Gregov dnevnik: Točka na iVrijeme je da se pomirimo s činjenicom da Greg Heffley nikada neće prestati biti žgoljavac. Ali netko to treba objasniti i njegovu ocu. Vidite, Frank Heffley doista misli da bi sinu mogao pomoći da očvrsne pa se čak odvažio da ga upiše na neke od organiziranih sportova i ostalih ˝muževnih˝ aktivnosti. Naravno, Greg će vješto izbjegavati očeva nastojanja da ga bilo kako promijeni. No u trenutku kad mu tata zaprijeti odlaskom na vojnu akademiju, Greg će shvatiti da je kucnuo čas da se malo dovede u red. Ili to, ili seli iz kuće. Urnebesan novi nastavak Gregova dnevnika Točka na i oduševit će brojne poklonike ovog svima najdražeg žgoljavca. Prijevod serijala potpisuje Ivan Zorić.

Ali netko to treba objasniti i njegovu ocu. Vidite, Frank Heffley doista misli da bi sinu mogao pomoći da očvrsne pa se čak odvažio da ga upiše na neke od ... Gregov dnevnik - Točka na i, 3.

Vrijeme je da se pomirimo s činjenicom da Greg Heffley nikada neće prestati biti žgoljavac. Ali netko to treba objasniti i njegovu ocu.

POVEZANE KNJIGE