Hodočašće duše

Hodočašće duše - Choquette, Sonia | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Choquette, Sonia
DIMENZIJA
7,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Hodočašće duše.pdf
ISBN
1076501504423

OPIS

Pridružite se Soniji Choquette u nezaboravnom istraživanju srca i duše te osobno iskusite dubok mir i iscjeljenje. Deepak Chopra Sonia Choquette istodobno se suočila sa smrću dvoje bliskih ljudi, raspadom braka i izdajom bliskih suradnika. Iako svjetski priznata duhovna učiteljica i iscjeliteljica, gubitak i patnju proživjela je duboko i bolno poput svih drugih ljudi. Pokušavši prikupiti djeliće svoga života, okreće se drevnoj praksi i kreće na 800 kilometara dug hodočasnički put Camino de Santiago. Tjelesni i duševni napori s kojima se suočila otvorili su put duhovnoj obnovi. Sonia je u svojoj duši pronašla snage da oprosti drugima, ali i sebi za sve stare povrede i boli. U ovoj iskrenoj i toploj knjizi dijeli s nama trenutke patnje, ljepote i humora. Njeno je iskustvo duboko osobno, ali mudrost koju donosi je univerzalna i dotiče skriveno mjesto u svima nama.

Moj put dug 800 kilometara od gubitka do iscjeljenja Pročitaj knjigu Redovna cijena: 139,00 kn: Popust: 10%: Web cijena: 125,10 kn: Dodaj u košaricu . Pridružite se Soniji Choquette u nezaboravnom istraživanju srca i duše te osobno iskusite dubok mir i iscjeljenje.

Ova grupa napravljena je s ciljem okupljanja svih onih koji su već bili ili planiraju ići na Camino. Podijelite s nama svoja iskustva sa Camina, fotografije, promišljanja i sve korisne informacije za one koji tek planiraju otići na ovo hodočašće dugačko 800km. U knjizi "Hodočašće duše" dijeli s nama trenutke patnje, ljepote i humora.

POVEZANE KNJIGE