Istinska moć vode

Istinska moć vode - Emoto, Masaru | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Emoto, Masaru
DIMENZIJA
9,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Istinska moć vode.pdf
ISBN
4707438540272

OPIS

Nakon velikog uspjeha bestselera Poruke skrivene u vodi, Masaru Emoto objavio je nastavak u kojem više pažnje posvećuju fenomenu liječenja putem vode. Dragi čitatelju, počašćen sam što ste odabrali knjigu Istinska moć vode. U svijetu u kojemu nema slučajnosti nije nimalo čudno što smo vi i ja zajedno krenuli na ovo putovanje. Riječi i slike koje ćete pročitati i vidjeti otvorit će vam nov svijet prepun mogućnosti, kao što su se otvorile i meni kad sam počeo istraživati čudesnost vode. U ovoj ćete se knjizi upoznati s jedinstvenim svojstvima vode, kao i s njezinim sposobnostima da vam poboljša zdravlje i čitav život. Upoznat ćete učinak koji svatko od nas ima na vodu, i to ne samo na vodu koju pijemo, nego i na vodu od koje se sastoji 70 posto ljudskoga tijela, a što je najvažnije, saznat ćete što se događa s tom vodom dok komuniciramo s drugima. Godine 2005. je počelo Desetljeće vode Ujedinjenih naroda. Svi smo mi pojedinačno odgovorni i o vodi moramo naučiti što više možemo, jer je ona najdragocjeniji resurs našeg planeta te svojim mislima, riječima i molitvama, kao i svojom odlukom da poštujemo jedni druge s ljubavlju i zahvalnošću moramo pripomoći u promjeni svijesti. Neka naše razumijevanje vode donese mir čitavom čovječanstvu! Masaru Emoto Prevela: Radha Rojc Belčec

Riječi i slike koje ćete pročitati i vidjeti otvorit će vam nov svijet prepun mogućnosti, kao što su se otvorile i meni kad sam počeo istraživati čudesnost vode. Iako dugo proučavam vodu, nemam znanstveno obrazovanje. Na Sveučilištu u Yokohami diplomirao sam američko-kineske odnose na Odsjeku međunarodnih odnosa Fakulteta humanističkih znanosti.

Zahvaljujući interakciji s vodom, imamo priliku svakoj osobi na planetu poslati svoje najmoćnije emocije - ljubav i zahvalnost. Bodovi: 8,00. Nakon velikog uspjeha bestselera Poruke skrivene u vodi, Masaru Emoto objavio je nastavak u kojem više pažnje posvećuju fenomenu liječenja putem vode.

POVEZANE KNJIGE