Mr. Gwyn

Mr. Gwyn - Baricco, Alessandro | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baricco, Alessandro
DIMENZIJA
6,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Mr. Gwyn.pdf
ISBN
5022262192321

OPIS

Jedna od najneobičnijih priča o ljubavikoju ćete ikad pročitati. Dragulj literarne fikcije.Alessandro Baricco voli neobične likove – pomalo pomaknute osamljenike koji su odlučili slijediti svoje snove. Jasper Gwyn jedan je od takvih. Cijenjeni pisac, ćudljiv i suptilan četrdesettrogodišnjak, na prvi pogled zadovoljan svojim životom, iznenada odluči prestati pisati i nestati u očima svojih čitatelja. Potajno kreće u novi izazov: želi „pisati portrete“, ostvariti potpuno jedinstven oblik umjetničkog izričaja u kojem pojedinci nisu likovi nego priče. Portrete neće objaviti, već će ih dati svojim modelima uz uvjet da ih ni oni nikada ne smiju objaviti. Nalazi atelijer, svjetlo, zvuk, atmosferu i dekor, a onda i Rebeccu, djevojku koja postaje njegov prvi model i svojevrsni stožer romana koji povezuje sve likove. U tišini atelijera nastavlja se priča o pisanju kao intimnom ritualu i jedno unutarnje putovanje s nepredvidljivim ishodom…Alessandro Baricco rođen je 1958. godine. Jedan je od najcjenjenijih i najčitanijih suvremenih europskih autora. Prema mišljenju kritičara, Mr. Gwyn njegov je najbolji roman još od Svile.„Alessandro Baricco napisao je nježnu meditaciju o suptilnim načinima na koje nas ljudi ili knjige mogu dotaknuti, promijeniti, odjekivati u nama, odzvanjati godinama, vratiti nas u prošlost i poljuljati, kao mnogi trojanski konji koji su pod okriljem tame ušli u naš život.“ The New York Times„Baricco je još uvijek najpoznatiji po kultnom klasiku Svila,no to bi trebao promijeniti ovaj zagonetni roman na tragu Harukija Murakamija.“ Publishers Weekly

Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Jasper Gwyn - glavni junak Bariccovog romana "Mr. Gwyn" - uspješan je i omiljen engleski pisac koji namjerava okončati svoju književnu karijeru u 43.

Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Jasper Gwyn - glavni junak Bariccovog romana "Mr. Gwyn" - uspješan je i omiljen engleski pisac koji namjerava okončati svoju književnu karijeru u 43.

POVEZANE KNJIGE